Close

Cadeautips bedenken ipv een lekker avondje stappen

Heerlijk! Het is zaterdagavond, geen kinderen, en man is ook weg. Tijd om eens lekker te gaan stappen! Not. Ik bleef lekker thuis cadeautips verzinnen voor wat ik nou echt zou willen hebben met de feestdagen…

Maar nu was ik dus echt zomaar alleen. Ik had zoveel wilde plannen, en zelfs met een vriendin afgesproken om een drankje te gaan doen ergens. De spanning! Nou moet ik wel even zeggen dat ik nog wel eens (heus) uit ga (toch wel 0,11x per jaar gemiddeld)maar ok, dit was een dingetje.

De kleine Miya slaapt al ruim 3 dagen gewoon de nacht door, dus echt gebroken was ik niet. Maar dan toch, is het zo 19.00 en een knappe die mij dan nog de kou in krijgt om gezellig in een kroeg te gaan staan. Ik hoor heel vaak dat mensen geen nee durven zeggen, ik heb heel erg moeite met ja te doen zeg maar.

Lekker thuisblijven ipv de kroeg in

Zo kwam het dus dat ik toch maar wel thuis bleef, en dacht aan vroeger hoe ik 4 dagen lang achter elkaar ging stappen. Hoe ik naar bed ging in Dublin en wakker werd op Ibiza (nog steeds mysterieus), hoe ik tot 11.00 in de ochtend lekker bleef dansen (nee, drugs is niets voor mij, Red Bull heeft zijn imperium aan mij te danken), stond ik op een feestje tussen de grootste celebs in Hollywood, en dan weer ergens onder een afgesloten tunnel. Gingen we met bussen achter het Centraal naar een vage fabriek in Sloterdijk, of doken we met 10 flessen champagne achter in een limo in Las Vegas.

Dat stappen, dat heb ik wel gedaan. En als ik er zo aan denk, zou ik het gewoon vaker moeten doen weer. Maar ja, het zal iets met ouderdom te maken hebben? Word ik dan echt oud? Mijn hoofd wil nog springen op een lekkere rave, maar mijn lichaam lacht mij keihard uit. Ik ben wat dat betreft echt een saaie huismus geworden. Zo 1 waarvan ik vroeger dacht dat zo iemand echt vreselijk was. Maar nu zou ik eigenlijk niet meer anders willen.

Doe mij maar een avondje chillen (met cadeau tips!)

Kijk, ik werk best veel. En hoe hard ik met een vriendin ook plan om elke maand een filmpje te pakken en een drankje te doen. Lukt het maar weinig. Maar in alle eerlijkheid ga ik nu graag naar de film, lekker uit eten of naar een yoga retreat of iets.

Mijn lieve man wil mij dolgraag blij maken. Aangezien tickets voor de grootste festivals niet meer op mijn wishlist staan, moesten er wat andere dingen verzonnen worden. Want tja, ook huismussen hebben wensen toch?

1 Ok, ik ben echt een NETFLIX verslaafde. Zet mij dus maar lekker op de bank met pantoffels en een hele warme deken. Bij Radbag (een speciale Sinterklaas cadeaus pagina, mocht je nog meer tips nodig willen!) hebben ze roze eenhoorn pantoffels die je op de laptop kan aansluiten en dan warmen ze op. Voor iemand met standaard koude voeten is dit toch wel het ultieme cadeau.

2 Hoesjes voor iPhone 8 want die wil ik heel graag. Ik wil echt heel graag een iPhone! Ik heb nu een Sony maar veel apps doen het daar niet op zoals Tailwind bijvoorbeeld

3 Sportkleding! Kijk dat doe ik dus wel heel graag. Ik vid het heerlijk om naar de sportschool te gaan. Ik kan dus ook nooit genoeg sportkleding hebben.

4 Warme zachte truien. Geen kriebeltruien, maar van die hele zachte, die lekker lang zijn, waar je in kan verzuipen. Dat soort truien. Heerlijk.

5 Met crèmes en parfums zit je bij mij ook altijd goed. Of een heerlijke massage, daar kun je mij echt voor wakker maken.

Wat vind jij het leukst uit deze cadeautips?? En ga je nog wel eens stappen?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang