Waarom ik mijn man het liefst in Calvin Klein boxers zie?

We kennen allemaal wel de Calvin Klein reclames, de 1 na de andere lekkere vent staat er super sexy afgebeeld. En het zijn altijd echte mannen, helemaal mijn type. Mijn man is ook zo een Calvin Klein man. We werken nog aan de abs. 

Calvin Klein underwear

Het is by far het lekkerste ondergoed wat er is. Ik hou van sexy lingerie, en ik draag oma ondergoed als ik ongesteld ben. Maar wanneer ik lekker in mijn vel zit draag ik niets liever dan Calvin Klein. Ik vind die dan het mooist en het allerlekkerst zitten. De Calvin Klein sport BH is de enige BH die ik kon verdragen tijdens mijn zwangerschap. De kwaliteit is perfect, en de pasvorm kan niet beter. Ook de boxers voor heren droeg ik omdat die toen het allerlekkerst zaten.

My secret crush

Ik vind mijn man heel sexy. Nu hij weer lekker traint vind ik hem helemaal onweerstaanbaar worden. Wij zijn nu allebei niet in onze beste vorm, maar hebben wel de motivatie om weer zo verlekkerd naar elkaar te kijken alsof we allebei een Calvin Klein model zijn. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar wij hebben allebei een secret crush. Of secret.. we weten er allebei van. Maar zo vind hij die griet van Weird Science, Megan Fox en Salma Hayek echt lekkere vrouwen. Totaal andere types als ik overigens. En natuurlijk zou hij het leuk vinden als ik een figuur had als Jennifer Lopez of Penelope Cruz. Al houd hij niet minder van mij dat ik het niet heb.

Ik kijk dan weer graag naar Channing Tatum, of Evan Stone. En heb je al die Calvin Klein onderbroeken modellen gezien? Of die shorts nou zo goed passen, of dat ze altijd een geweldig lichaam hebben. Maar daar komt mijn voorkeur voor zwart fotografie vandaan.

Kate Moss

Ik zag voor het eerst iets van Calvin Klein in 1993, de omstreden campagne van Kate Moss. Ik was meteen fan. Ik verzamelde van alles, mijn kamer hing vol met Calvin Klein posters, en al mijn vriendjes moesten een Calvin Klein boxer. Dat zit er eigenlijk nog steeds wel een beetje. Ik hou van de pasvorm, en hoe ze staan bij mannen. CK one heb ik altijd in huis, en de foto’s vind ik nog steeds geweldig. Zou zou ik willen fotograferen.

Wat vind jij van Calvin Klein?

foto van reclame bord in New York is van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

8 thoughts on “Waarom ik mijn man het liefst in Calvin Klein boxers zie?

  1. Ik vind het ook mooi ondergoed! Ik moest wel lachen om je ‘we werken nog aan de abs’ haha.

  2. Ik moet zeggen dat ik de bh van het model op de poster ook heel erg mooi vind. Alleen weet ik niet of dat model wel goed steunt.

  3. Het zijn erg mooie reclameposters. Toch draagt mijn man het liefst ondergoed van de Hema of de Zeeman ^_^

  4. Ik heb zelf nog nooit Calvin Klein gedragen of gekocht, maar ik ben ook meer van stevigere bh’s, vind ik zelf chill zitten (dan vliegen ze niet overal heen hahaha) en ik vind het een beetje prijzig ook eerlijk gezegd! Maar wie weet, als ik een keer in een gulle bui ben, sluit niks uit 😉

  5. Ik ken vooral de naam. En de billboards zin inderdaad mooi. Ik draag het nooit omdat ik het vrij prijzig vind, maar mooi is het zeker.

Comments are closed.