Dit moet je weten voor je met een herfst/winter capsule wardrobe begint!

De herfst is de perfecte tijd voor een update van je capsule wardrobe. De Bijenkorf heeft een hele ruime keuze voor alle figuren. Van curvy tot slank! 

De herfst/winter capsule wardrobe

Een capsule wardrobe is een set kleding, schoenen, tassen en andere accessoires die allemaal op elkaar afgestemd zijn. Zo heb je altijd kleding die bij elkaar past, en loop je er altijd goed bij. Het scheelt een hoop nadenken en stress elke ochtend. Maar ook is het ideaal als je mode instinct je nogal eens in de steek laat. Oh en vrouw, wat dacht je van alle miskopen die je nu niet doet omdat je weet waar je moet kijken?

Zo begin je met een goede capsule wardrobe:

Een capsule wardrobe heb je niet in 1 dag bij elkaar. Maar begin eens in je eigen kast. Denk eraan dat je dit jaar rustig je zomerkleding het hele jaar door aan mag. Je draagt het met lekker warme laarzen, een extra vest, een maillot, een jurk over een jeans. Zo heb je veel meer opties!

Kijk dus eerst naar al je favoriete items die je al hebt. Kun je daar al wat mee combineren of zijn er items die echt nergens bij passen? Zo heb je al snel een stapeltje waar je nieuwe items kunt bij kopen. Zo is de capsule wardrobe al snel gemaakt. Je hoeft de rest van je kleding niet weg te gooien. Doneer ze of ruim ze uit de weg voor als je een nieuwe capsule wardrobe nodig hebt of een update bijvoorbeeld.

B6F7EEB6 A8C1 4D92 90C3 92F6943A657E Dit moet je weten voor je met een herfst/winter capsule wardrobe begint!
Deze outfit is van Tommy Hilfigger bij de Bijenkorf

Suggesties voor in de capsule wardrobe:

1: Belangrijk is een goede jas die je vrijwel bij elke outfit aan kan. De gewatteerde jas dames, die moeten jullie hebben. Een lekkere puffer jacket mag dit seizoen niet missen. Een populair model is de ultra lange Tommy Hilfiger jas. Denk aan een neutrale kleur of maak dit je bold statement piece!

2: Een paar sneakers, schoenen/laarzen waar je lekker op loopt, eventueel een paar hakken en niet te vergeten deze herfst zijn de loafers niet weg te denken. Style icoon Kendall Jenner droeg een zwart paar met een zwarte broek, witte sokken en een fijngebreide trui. Het is ultra vrouwelijk en comfortabel tegelijk. De ideale outfit.

3: Dan komen we uit bij de zachte truien of vesten. Een beige of zwarte trui past bij een rok, broek, jeans, culotte.. 

4: Een zachte legging, culotte, jeans en wijde broek horen ook in de herfstcapsule. Makkelijk te combineren. 

5: Draag je zomerjurk of knierok met hoge sokken, een lekkere trui of vest, en het kan het hele jaar gedragen worden.

6: Een shoutout naar de spencers omdat ze elke blouse, shirt, coltrui een upgrade geven.

7: Denk je nog even aan je basics? Shirtjes, coltrui, warme sweater.. 

Heb jij al een capsule wardrobe?

Capsule wardrobe


 

Lees ook:

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven