De Julianatoren heeft een nieuwe ranger | Cas de Ranger | Ga jij ook?

Voor pinkpress mocht ik samen met mijn gezin naar de première van Cas de Ranger in de Julianatoren. De kinderen zijn gek op dieren en dat combineren met een pretpark vind ik een goede zet van de Julianatoren. Voor we gingen hadden we al wat video’s van Cas de Ranger gekeken op internet en hadden we de poster al gespot bij het winkelcentrum.

 

Mama, wanneer gaan we?

 

We vertelden Luca vorige week dat we in de vakantie naar de Julianatoren zouden gaan. Hij kon niet wachten en telde meteen de nachtjes die hij nog moest slapen. Ook Nola wilde graag mee, maar snapte niet zo goed wat ze kon verwachten. Vanmorgen kwam de vraag weer terug toen ze net wakker waren. Helaas, nog even wachten. Maar gelukkig konden we op YouTube alvast wat filmpjes kijken van Cas de Ranger.

 

Het ontvangst bij de Julianatoren

 

Helaas regende het nog toen we aankwamen bij de Julianatoren. Maar dat mocht de pret niet drukken. We moesten even in de genodigdenrij staan. Daar kregen we een bandje en de kinderen ook een leuke goodiebag en een vlaggetje van Cas de Ranger. Het kon beginnen! Nog even kijken bij Jul en Julia en daarna door naar het picknickpark. Daar staat het podium voor de show van Cas de Ranger. We moesten nog even wachten, maar toen kwam Meneer Kaasschaaf Cas de Ranger aan ons voorstellen.

 

Wie is Cas de Ranger?

 

De Julianatoren kreeg de vraag of er niet iets kon worden toegevoegd aan het park met een educatief karakter. Dat hebben zij gedaan door het nieuwe personage Cas de Ranger in het leven te roepen. Cas is zoals je al begrijpt een ranger. Hij houdt van dieren en de natuur. Daar is hij dan ook graag te vinden. De kinderen kunnen in de show mee doen (of jij als ouder natuurlijk) en daarna zelf door naar de experience. Daar leren ze van alles over dieren en de natuur.

 

Zijn wij echte rangers?

 

Samen met Luca ben ik ook door de experience geweest. Het was helaas nat en erg druk, maar het is erg leuk opgezet. Mooie beelden van hout, veel informatie en een leuke speurtocht met vragen die de kinderen moeten beantwoorden. We hadden niet alles goed, maar ik vond het superknap van mijn kleuter. Je krijgt niet alleen informatie over dieren, maar o.a. ook over bomen en een insectenhotel (waar wordt dat meestal van gemaakt?). Er zijn ook een soort paddenstoelen waar je aan kunt draaien. Dan komt er een liedje of tekst van Cas de Ranger uit. Groot succes bij mijn kleuter!

 

Door naar de attracties

 

Daarna zijn we snel naar binnen gegaan om wat te eten. Het was inmiddels 12 uur en de kinderen hadden trek. Wat een drukte, het regende ook nog eens dus iedereen kwam naar binnen waar het droog en warm was. Voordeel, daar kunnen de kinderen ook spelen in de mini-binnenspeeltuin. Buiten was niets van de drukte te merken vonden wij. We zijn nog in de achtbaan (Luca), het reuzenrad (Luca en Nola), de paarden (Nola), safari (Luca en Nola) en nog veel meer geweest. We waren zo druk dat we de show zelfs gemist hebben.

 

Is de Julianatoren ook leuk voor kleine peuters?

 

Voordat we gingen had ik niet veel verwachtingen voor Nola. Ze is nogal klein en ik dacht dat de speeltuin een plek voor haar zou worden. Het weer zat niet mee dus dat was niet echt een optie vanwege al het water. Gelukkig kon Nola ook in heel veel attracties wel. De meeste zijn vanaf 90 centimeter met begeleiding. Dat redt ze precies dus dan kon ze gezellig mee. En wat heeft ze genoten! Ik heb verschillende ‘hiha’s (op de paarden) en ja’s (in het piratenschip)’ gehoord uit haar mond. En de schaterlach in de carrousel was onbetaalbaar. Een kleine peuter is daar zeker ook op zijn/haar plek.

 

Een dagje Julianatoren staat dus zeker nog eens op de planning. De kinderen waren helemaal doorweekt en dus besloten we rond 4 uur naar huis te gaan. Daar was Nola het niet mee eens, zij wilde best nog even blijven. We gaan nog een keer in de herhaling en hopen dan op een zonnige dag.

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

6 gedachten over “De Julianatoren heeft een nieuwe ranger | Cas de Ranger | Ga jij ook?”

  1. Pingback: Superleuke Lenteweken bij Kinderpretpark Julianatoren

  2. Pingback: Nieuwe attractie bij Avonturenpark Hellendoorn | Fort Knalkruit

  3. Ik ben nog nooit in de Julianatoren geweest, heb al wel gehoord dat het er voor jonge kids erg leuk moet zijn =D

  4. Het is super lang geleden dat ik in de Julianatoren ben geweest! Was toen leuk voor kleine kids!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven