casper en emma

Casper en Emma in de bergen | het bekende liedje | en meer!

De nieuwe film Casper en Emma in de bergen is zondag in premiere gegaan in de Julianatoren. Miya is een grote fan van Casper en Emma, dus die kon niet wachten om te gaan! Hoe dat afliep?

Helaas niet zo geweldig. Arme Miya had enorm last van het warme weer, en een dagje pretpark met 33c zat er dus niet in. Laat staan om haar even stil te laten zitten. Gelukkig komt Casper en Emma ook in de speciale kleuterbioscoop, en gaan we daar gezellig heen.

Casper en Emma

Keira keek dit vroeger altijd op Ned3. Zij was (en stiekem nog steeds) de grootste fan van Scandinavische series. Ze keek ze echt allemaal. Toen we dus Casper en Emma op Netflix zagen, moest zij weer kijken, en nu is ook kleine Miya verslaafd. Ze vind het ook een fijne serie voor het slapen gaan en hun slaapliedje is bijna altijd wel een teken om lekker te gaan slapen voor Miya.casper en emma

Slaapliedje Casper en Emma

Bij Keira werkt het ook nog steeds.. wil je het zelf zingen dan is hier de mooie tekst:

Tijd om te gaan slapen, doe je ogen dicht.
Kijk, de zon is onder,
alleen de maan geeft licht.
Ga maar lekker dromen
van deze mooie dag.
Dan word je morgen zeker
weer wakker met een lach.
Droom maar over Emma,
dan droomt zij met je mee.
Droom maar over spelen,
lekker met zijn twee.
Droom van avonturen
en droom maar over pret.
Want er kan niets gebeuren
hier veilig in je bed.

 

Over Casper en Emma in de bergen

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.

Ik ben heel benieuwd hoe ze de film gaat vinden met de nieuwe kindjes!

casper en emma

 

Casper en Emma in het theater

Dit vond Miya echt de allerleukste!

Casper en Emma mogen een theater voorstelling doen. Dat is best heel spannend. Casper wil graag het licht doen, en Emma mooie liedjes zingen. Maar dat gaat heel anders…

Tip! Op KPN kun je nu gratis ook een paar leuke Casper en Emma films kijken zoals Casper en Emma op safari!

Is jouw kindje ook zo dol op Casper en Emma?

het slaapliedje van casper en emma met reviewVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

5 reacties op “Casper en Emma in de bergen | het bekende liedje | en meer!”

  1. Een mooie dvd is sowieso handig om te hebben. Leuk voor in de vakantie.

  2. Femke Dekker

    Leuk voor mijn kids. Volgende week gaan we verhuizen na maanden van verbouwen. Sara en Gijs zijn al die tijd heel lief geweest. Ze verdienen dus wel iets extra’s!

  3. Graag maken wij kans. Deze dvd’s zijn perfect voor een lange autorit van de zomer. Onze oudste zong dit altijd toen de jongste nog een baby was? Dus inmiddels kent iedereen het.

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: