Close

Casual chiq voor de feestdagen of andere events

Het lijkt zo ver weg, maar volgende maand beginnen de office party’s weer, de persdagen komen eraan, kortom de tijd van feestjes is aangebroken. Als er geen dresscode is, ga ik graag gekleed op het seizoen, en niet te netjes maar ook niet te casual. 

Casual chiq

Ik weet niet of die term bestaat, maar in mijn hoofd iig wel. Het betekend dat je casual, dus lekker makkelijk en comfortabel, en ook chiq bent. Dus wel een beetje netjes en niet alsof je bij je vriendin gaat loungen.

Deze 2 outfits heb ik uitgezocht op het herfst/winterseizoen. Dan vind ik vooral veel rood, zwart en geel erg mooi. Diepe en donkere tinten geven een warme uitstraling. Helemaal zwart vind ik wat kil, en helemaal rood doet mij een beetje aan de kerstman denken. Alhoewel een knalrode jurk met hoge hakken wel een heel ander effect geeft! Of bij hoge uitzondering.. ik zag laatst een vrouw in een diep rood pak, een wit overhemd, en een zwarte das. Normaal had ik geroepen kerstman, maar zij had van die killer heels aan, haar haar strak in een staart naar achteren, bloedrode rippen en hele donkere ogen. Prachtig!

Outfit 1feestkleding2

Deze outfit vind ik zelf erg leuk. Een tijdje terug had ik ook een spijkerblouse/jurk aan, en ik vind dat die best met deze koude dagen ook gedragen kan worden. Als je hem combineert met een paar nette schoenen, en een dikke maillot, heb je een goede winteroutfit. Ik combineer hem hier met de gele tas van Betty London. Ik hou heel erg van kleur accenten, anders word het zo een saai verhaal.

casual-feestdagen1Outfit 2

Deze is al wat meer winter. De blouse jurken vind ik echt super leuk. Ze staan overal wel bij, en je kunt ze op veel verschillende manieren combineren. Zo kun je het heel casual doen over een jeans en sneakers, maar ook met een leuke panty en stylish sneakers voor een weer heel andere look.

Beide looks kun je in zijn geheel vinden op Spartoo.nl

Welke look vind jij het mooist? En wat zou je absoluut niet dragen?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Casual chiq voor de feestdagen of andere events

  1. Die spijkerbloes/jurk vind ik echt super! En de gele tas zou ik er ook zo bij doen. Past zo goed bij de herfstkleurtjes buiten <3

  2. Ik vind de eerste look het mooist! Die spijkerjurk vind ik ontzettend leuk en I <3 gele tassen (ik heb er 2, en mijn vorige tas was ook al geel, hihi). Casual Chic vind ik een heerlijke term: comfortabel, maar toch netjes inderdaad. Ik hou er van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang