Close

5x Waarom catering aan huis met kerst zo een goed idee is

Kerst, de leukste en gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. De tijd van heerlijke hapjes en samen zijn met familie en vrienden. Niets is te gek en alles wordt uit de kast gerukt om er een onvergetelijk feest van te maken. Het nadeel is altijd dat het maken van het kerstdiner zo veel tijd in beslag neemt. Catering aan huis met kerst is de oplossing.

Catering aan huis met kerst

Het is eigenlijk niet het eerste waar ik aan denk bij het kerstdiner. Vaak wordt er bij bruiloften en grote feesten wel gebruik gemaakt van catering, maar met kerst? Dat heb ik nog niet mee gemaakt. Nu ik er zo over na aan het denken ben is dat eigenlijk best vreemd. Want waarom zou je niet gebruik maken van catering aan huis met de kerst?

catering aan huis met de kerst

5 voordelen van catering aan huis

Er zijn een aantal voordelen als je gebruik maakt van catering aan huis. Je hoeft zelf niet uren in de keuken te staan. Je kunt kiezen uit verschillende hapjes, dus voor iedereen is er wel iets lekkers te vinden. Je kunt meer tijd doorbrengen met je familie en andere gasten. Het is natuurlijk ook gewoon makkelijk omdat je niet alles zelf hoeft te maken. En met een beetje mazzel hoef je ook geen afwas te doen omdat ze dat weer meenemen. Catering kerst is een stukje extra vrijheid en wat ademruimte. Ik raak soms echt in de straks als ik bedenk wat ik nu weer allemaal moet koken.

Tip! Lees ook de lekkerste soep voor de winter of gezonde snacks voor een feestje

Is die catering aan huis wel feestelijk dan?

Met kerst wil je natuurlijk wel dat het diner er een beetje feestelijk uitziet. Ook met een catering aan huis is dat mogelijk. Zet mooie schalen neer en schep het eten over in je eigen schalen. Verwarm je schalen even voor in de oven, dan blijft het langer warm. Kleed de tafel verder mooi aan met mooi servies, bestek en kaarsen. Een mooi servet in kerstsfeer erbij en de aankleding is helemaal af.

Terug naar waar kerst om draait

Als ik zelf zou koken dan wist ik het wel. Zo makkelijk, snel en lekker kan je het niet maken.  Lekker misschien nog wel, maar dan ben je uren in de keuken bezig. Met catering aan huis heb je meer tijd voor wat echt belangrijk is. Dat is waar het om draait met de kerstdagen. Tijd voor familie en vrienden, lekker eten samen en uren kletsen en spelletjes spelen.

Alvast makkelijke en smakelijke kerstdagen gewenst!

catering voor het kerstdiner

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang