In de winter naar Center Parcs? Zeker weten! – met vlog!

CenterParcs Heijderbos Review

Dat Center Parcs niet alleen voor in de zomervakanties is, hebben ze wel bewezen afgelopen weekend. Veel indoor activities, maar ook heerlijk buiten spelen of lekker wandelen door de sneeuw. Ik maakt ook mijn eerste echte vlog, dus kijk je mee? 

Center Parcs All Weather

Ik dacht aan Center Parcs altijd aan mooi weer, en lekker veel buiten zijn. Maar er zijn dus genoeg binnen activiteiten in Center Parcs Het Heijderbos waar wij logeerden. Zo kun je er:

 • bowlen
 • poolen
 • zwemmen
 • Er is een activity hall
 • Een game hall
 • Een wellness gedeelte

Er werd ook van alles georganiseerd voor de kinderen van workshops, tot een SPA, tot zelfs een jungle tour. Super leuk allemaal! Ook buiten was het heerlijk in de mooie bossen door de sneeuw te wandelen. We hadden eigenlijk fietsen gehuurd om de boel te verkennen, maar dat ging niet echt met de sneeuw. Die mochten we dus heel makkelijk omruilen voor wat activiteiten van de meiden en lekker een uur te gaan bowlen. Echt iedereen was relaxed en even aardig.

De zware sneeuw maakte het net een wintersportvakantie!
Nonna van Nonna’s pizzeria was zo een schatje!! Ze nam ieder kind persoonlijk mee ijs scheppen. Maar Miya mocht lekker mee helpen zingen voor jarigen, tafels afruimen en gezellig in de keuken van alles proeven. Die had de avond van haar leven.
Keira had een hele pan vol pasta, en het ging helemaal op…
Het komt heel zelden voor dat wij samen lekker uit eten gaan, en dat we dan een drankje kunnen drinken. In mijn eentje is niet gezellig en hij moet altijd rijden. Dat was dus wel even leuk zo natafelen!

Center Parcs vlog

Ik vind vloggen nog wat spannend, maar ik heb het geprobeerd. Met een beetje hulp van Keira is het geloof ik wel gelukt. Ik ben benieuwd wat je er van vind??

Miya vond de Jungle Dome erg indrukwekkend en dat was het ook. Er waren veel vogels, prachtige bomen. Je kon overal door heen klauteren en klimmen. Echt een jungle experience. Ook leuk was dat je zaadjes op je tafeltje kon leggen, en dan kwamen er vogeltjes eten. Of de jungle storm, met echte regen en onweer. Heel bijzonder.
Keira ging naar een SPA voor meisjes. Daar kreeg ze een gezichtsbehandeling, een voetmassage en een glitter tattoo. Echt leuk voor de meisjes.
Kleine Miya is zo dol op zwemmen, die was het water niet uit te krijgen!
Eigenlijk vonden we Aqua Mundo allemaal echt super leuk. Jop en Keira gingen van de glijbaan en de wildwaterbaan, maar ook met de duikbril door het prachtige aquarium. Miya en ik bleven in het grote bad waar ze het uitgierde als de olifant toeterde en de golven kwamen. Gelukkig kan ze zichzelf heel goed redden in het water, en kon ze hier dus echt plezier hebben. Ik vond het vooral genieten dat het overal zo lekker warm was, en je niet staat te rillen als je even uit het water bent. Het water was ook zo lekker warm dat zelfs het buiten zwemmen lekker was.

Vernieuwde Action Factory

Hier gaan we naartoe als er een vriendinnetje van Keira mee is, of we met een grotere groep zijn. De Escape room vond Keira te spannend, en voor de bumper cars en de zwevende cars waren wij weer wat te oud. Ze hebben wel beide even flink gesprongen op de trampolines! Het zag er echt super leuk uit!

De Cottage

Wij verbleven in een 4-persoons premium cottage. Deze premium cottage bevat:

 • 2 slaapkamers met 2 samenstaande éénpersoonsbedden

 • Woonkamer met flatscreen TV

 • Compleet uitgeruste keuken

 • Badkamer met bad en dubbele wastafel

 • Privéterras met tuinmeubilair

Echt even vakantie dus. Je kan zelf koken als je wilt. Er is een supermarkt op het terrein, of van het terrein af een paar minuten rijden. Maar ik had ook echt even pauze nodig, dus we hebben lekker de restaurants geprobeerd, en een keer wat broodjes gesmeerd. Prima gegeten!

Het was een super weekend!

Lees hier meer over Center Parcs


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

10 thoughts on “In de winter naar Center Parcs? Zeker weten! – met vlog!

 1. Wat heerlijk! Ik heb het ook wel eens gedaan, en de gezelligheid is dan zo groot!

 2. Sprookjesachtig zo met die sneeuw. Lijkt me heerlijk om een keer naar toe te gaan in de winter.

 3. Klinkt heerlijk! Hier ga ik als mijn zoontje Noah net iets groter is zeker een keer naartoe!

 4. Heerlijk Center Parcs! Ik kwam er als kind heel graag en nu met mijn eigen kinderen ook

 5. Nou dat is toevallig!! Ik heb het er gisteravond nog met je over.. dat we graag met sint wel die kant op willen. Het is voor Mika kweet jaaaaren geleden dat ik ben geweest

 6. Leuke vlog en mooie foto’s. Het ziet er gezellig uit daar. Jullie hebben veel plezier gehad. Ik wilde altijd al naar centerparcs. Wellicht dat ik er binnenkort heenga.

 7. Dat ziet er bijzonder gezellig uit. Ik heb ook altijd het idee dat ze bij Centerparcs echt voor ieder wat wils hebben. En dat het daarom heel makkelijk een leuke vakantie wordt.

 8. CenterParcs is altijd leuk! Wij zijn afgelopen winter geweest. Wie weet dit jaar weer. Uiteindelijk moet je jezelf toch zien te vermaken.

 9. Je Vlog is leuk geworden! Heerlijk dat jullie kleine meid naar de spa is geweest zo leuk dat ze dat ook vlogt. CP is door de jaren heen veel veranderd, veel activiteiten tegenwoordig alleen vind ik dat de huisjes qua moderne tijd wel iets meer aandacht mogen krijgen

 10. CP staat hoog op mijn verlanglijstje. Fijn om te weten dat het niet alleen in de zomer goed toeven is. Je vlog is erg goed gelukt. Je hebt dan ook een prettige stem (met leuk accent) 🙂

Comments are closed.