Close
chaga betula

Een mooie huid met Chaga Betula

Wat als een paddestoel je kon helpen om de perfecte kleur te krijgen? Zou je het gebruiken? Ooit gedacht aan een mooi kleurtje door Chaga Betula?

De donkere kleur van de wilde Chaga paddestoelen komt van melanine, hetzelfde bestandsdeel dat onze huid beschermt tegen de UV stralen van de zon. Hetzelfde dus waardoor je zo een mooi kleurtje krijgt in de zon. Een extra kopje Chaga Betula thee, of een capsule, helpt je dus om sneller een kleurtje te krijgen, en je huid beter te beschermen. Uiteraard moet je om verbranding te voorkomen, wel gewoon nog een zonnebrand crème gebruiken. De experimentele vrienden hebben wel eens een capsule in een fles zonnebrand lotion gedaan, instant zelf tanner.

Door de sterke anti oxidanten ben je ook nog eens goed beschermt van binnen. Door alle bestandsdelen van de Chaga Betula, ben je dus van binnen en buiten beschermt, en levert het ook nog eens een mooie huid op. Ik kan je vertellen dat sinds ik Chaga Betula gebruik, ik echt nog steeds de perfecte jonge huid heb. Natuurlijk, rimpels zijn ook mij niet bespaard gebleven. Maar mijn huid is zacht en elastisch verder. En geen vlekjes of pukkels. Vaak word mij ook gevraagd wat voor basis ik gebruik. Maar eerlijk gebruik ik bijna nooit een basis, en creme’s probeer ik regelmatig om te eindigen met maanden niets te kunnen gebruiken omdat ik dan onder de uitslag zit.

Melanine

Melanine is een organisch pigment in de huid dat uit het aminozuur tyrosine wordt gevormd door melanocyten in een proces genaamdmelanogenese. Melanocyten zijn cellen die in de kiemlaag van de huid liggen en worden aangemaakt in de basale laag van de opperhuid. Ze produceren deze stof in organellen (melanosomen) onder invloed van uv-straling en enkele stoffen zoals het melanocyt-stimulerend hormoon, een hormoon dat aangemaakt wordt door de adenohypofyse bij zwangere vrouwen, tijdens de embryonale periode, bij heel jonge kinderen en bij bepaalde aandoeningen zoals melasma.
(BRON: WIKIPEDIA)

Chaga Betula is eindelijk weer online!

Ik kan Chaga Betula niet genoeg aanraden, omdat het zoveel goed heeft gedaan voor mij en mijn gezin. Ik krijg de producten idd (van mijn vader, eigenaar), maar ook als ik ze niet zou krijgen was ik net zo enthousiast!

Lees hier het recept van de heerlijke favoriete drank van Kourtney Kardashian:  de Chagaccino

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

4 thoughts on “Een mooie huid met Chaga Betula

  1. Melanine in wat voor vorm dan ook innemen helpt niet om een kleurtje te krijgen en beschermt niet tegen verbranding. Echt niet!! Of heb je wetenschappelijke informatie die je stelling onderschrijft ?

  2. Aha… dat is interessant! Ik ga er snel meer over lezen via die link naar wikipedia.

  3. Karen het is echt een heel fijn product. Hey, idee, waarom stuur je je snail mail adres niet naar mij toe, en dan zorg ik dat er een test product naar je toe komt. Je hoeft er natuurlijk niet perse over te schrijven, maar ben wel heel benieuwd hoe je het vind?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang