Close
kinderbed Rockwood
wit stapelbed – relax plek voor kinderen

Zo maak je een chill out plek voor je kind

Een chill out plek voor je kind? Is dat nodig dan? Ze hebben al zoveel speelgoed, een eigen kamer. Ze hoeven niet ook nog een plek om even te ontspannen, of toch wel?

Kinderen zijn overprikkeld

Kinderen moeten zoveel tegenwoordig. Van school, naar clubje, naar de bso. Zelfs buitenspelen is een plicht nu. Helemaal pubers zijn de klos. In plaats van de BSO moeten zij dan nog huiswerk maken, en hebben ze haast een verplichting om elke dag online te zijn en te reageren op iedereen. Heb je wel eens gehoord van Snapdagen? Dat betekent dat ze elke ochtend en avond een snap moeten plaatsen om hoger te ranken. Bizar.

Een Rockwood stapelbed voor Miya

De kleine meid is lekker druk. Maar als je haar niet dwingt even pauze te nemen, dan neemt zij die ook niet. We hadden al een fijn rustplekje gemaakt bij het raam. Een grote zitzak en wat kussens naast een kast. Zo kon zij zonder te veel afleiding lekker even een boekje lezen of een filmpje kijken.

Hoewel zo een plek voor veel kinderen wel genoeg is, was dit het voor haar niet. Zo kwam zij zelf met het idee om een stapelbed te nemen. Zo kunnen haar vriendinnetjes gezellig komen logeren. Maar het belangrijkste was een fijne chill out plek. Ze heeft een vrij kleine kamer dus wij hebben een laag wit stapelbed van Rockwood® Kinderbedden – Levenslange garantie –gekozen.

Miya slaapt op het onderbed, maar op het bovenste bed heeft ze een soort van bank. Flink wat kussens en een hele zachte deken. Zo heeft ze echt haar eigen plekje, heerlijk verscholen van alles en iedereen. Ze kan daar even rustig zitten en eventueel nog in slaap vallen. Sinds het bed er staat gaat ze er ook echt dagelijks zitten. Het is haar plekje als de hond niet stil kan zitten, vader te hard praat en zus en moeder ruzie maken. Ze kan er echt even van alles weg. Ik denk dat het fijn is voor zo een meisje die heel gevoelig is en alles snel te veel is. Je merkt ook aan haar dat ze minder jammerig is en veel meer rust over zich heeft.

Natuurlijke materialen en zachte kleuren

Het Rockwood kinderbed is super stevig, gemaakt van steigerhout. Het gebruik van natuurlijke materialen in een kinderkamer geeft extra rust. Net als zachte kleuren. Bijvoorbeeld kleuren uit de natuur. Niet voor niets zijn de lentekleuren 2020 weer helemaal back to nature. Zacht groen, oudroze, bruintinten en veel tinten van geel.

Met al die drukte om hun heen, is het fijn als ze een plek hebben waar rust is.

Hieronder is de video die ik heb gemaakt. Om zelf geen stress te hebben kun je bij Rockwood vragen of zij het bed voor je in elkaar zetten. De aardige chauffeurs/monteurs hadden het in een half uurtje klaar! Dat doe ik ze echt niet na. Sterker nog, doordat het allemaal zo relaxt ging, weet ik al waar ik mijn picknicktafel ga bestellen deze zomer!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang