Merry Christmas!! De Christmas Tag.

Het is kerst! En dus het perfecte moment voor een lekkere cheesy tag. Bij Marushi Lifestyle kwam ik de Christmas Tag tegen. 

Mocht je nog lekker aan het uitbuiken zijn, dan heb je vast wel tijd om even lekker te lezen. Of ben je net wakker en zijn de kinderen lekker aan het spelen, en heb jij tijd voor een blog en een kop koffie? Hoe dan ook.. Vandaag de Christmas tag!

 


THE CHRISTMAS TAG

1: Wat is jouw favoriete kerstkleur?
Ik vind rood met wit echt super kerstig! Maar ik moet zeggen dat als ik rood en groen zie, ik dan wel meteen denk aan een kerstboom, maakt niet uit welk seizoen wij zitten.

2: Wat is jouw favoriete kerstliedje?
Last Christmas, I gave you my heart… oooh al sinds tiener smelt ik weg bij Wham! Ook echt kerst is natuurlijk…

3: Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik hou heel erg van slechte b films, een rare voorliefde. Maar met kerst kan ik dan echt mijn lol op! Hoe cheesier hoe beter. Uiteraard staat Annie wel op nummer 1. Met Sleepless in Seatle heel dicht op 2.

4: Als je een cadeau zou mogen geven, waarvoor zou je dan kiezen?
Ligt eraan.. ik zou heel graag wat meer liefde, geduld en acceptatie de wereld cadeau willen doen. Dichtbij huis denk ik dat een veilig dak boven je hoofd, schone kleren aan je lijf en een bord eten op tafel al meer is dan veel mensen zich op dit moment kunnen wensen.

5: Wat doe je graag tijdens de kerstvakantie?
Vooral stressen. Ik heb beide meiden dan thuis, en wil dan ook wel wat leuks doen, maar moet natuurlijk ook gewoon werken. Het komt er dan op neer dat ik vooral in de avond werk, en overdag in de stress appjes en mails probeer te beantwoorden. Happy Holidays!

6: Kies je voor een mooie kerstoutfit of breng je de kerst door in pyjama?
Het liefst in pyama, maar dat zit er niet helemaal in. Ik moet kerstavond, kerst en tweede kerst toch echt wel iets normaals aan. Heel erg op chique word het ook niet hoor. Ik wil wel een beetje lekker kunnen eten, en gemakkelijk op de grond zitten met de meiden spelen.

7: Ga je voor een echte of kunstkerstboom?
Kunst! Met rode en witte ballen, en wat zilveren Star Wars ballen. Wij zijn alle 4 ontzettend allergisch voor de naalden, die prikken, geven uitslag en worden benauwd. Een echte is dus geen optie.

 

8: Wat is jouw favoriete kerstgeur?
Appel met kaneel zonder twijfel! 

9: Wat is jouw favoriete kerstgerecht of snack?
Telt gluwhein ook?! Ik vind kaasfondue ook wel erg lekker, of gourmetten is ook wel heel erg kerstig?

10: Wat staat er bovenaan je kerstwensenlijst?
Eigenlijk dat de dagen zo weer voorbij zijn en ik lekker een dagje kan uitbuiken op de bank. De blije gezichtjes van de meiden, en het voldane gezicht als ze lekker liggen te slapen. Dat is echt mijn cadeau. Daar doe ik het voor. Zij zijn ook echt de reden dat wij kerst vieren en er een enorm feest van maken.

Ik wens jou een hele fijne kerst toe. Lekker alleen met warme chocomel op de bank, of met vrienden en familie ergens uit.

Veel liefs!

kerst foto’s zijn van shutterstock

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥