Cinderella is back!! Kleding wishlist en winactie!

Een klein sprongetje in de lucht want vandaag komt de DVD van Cinderella uit! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het zo een prachtige film. En oh ja, Keira ook natuurlijk.

Cinderella

Al eerder kon je verschillende stukjes – hier – en – hier – over Cinderella lezen, of het veel gedeelde blog over stiefouders bijvoorbeeld. Het is geen geheim dat ook wij een samengesteld gezin zijn. Ik zelf kom uit een gezin waar mijn beide ouders al een kind hadden, voor zij samen mij kregen, en zo werden ze dus ook stiefouders over de eerdere kinderen. Keira haar vader en ik zijn ook gescheiden, ik woon samen met Jop, die nu dus de stiefvader van Keira is. Alhoewel die twee zoveel op elkaar lijken qua karakter, dat ze zo echt vader en dochter konden zijn, zo gedragen ze zich iig wel. Met haar vader is ook een leuk contact, en zijn vriendin is dus haar stiefmoeder. Geen wicked stepmom, maar een lieve schat die gezellig met haar gaat shoppen, tutten en gamen.

Ik zelf had totaal geen mazzel met de stiefvader, daar is de stiefmoeder van Cinderella nog een schatje bij. Maar ook in real life wint het goede van het kwade, en is er in beide gevallen een “Happily ever after”.

Dress like Cinderella

Keira noemt zichzelf af en toe Assepoester, als zij iets moet doen, en haar zusje (19 maanden) niet bijvoorbeeld. Het leek ons dus leuk als ze zich er dan maar ook naar zou kleden. Samen stelden we een kleding wishlist voor haar op om je te kleden als een moderne Cinderella.

cinderella02

cinderella04

cinderella01

cinderella03

Zoals je ziet kun je er zelfs Cinderella make-up bij vinden! Online vonden we ook allerlei collecties op Cinderella geïnspireerd, Pinterest staat er vol mee, en ook op Youtube kun je honderden (!!) looks en tutorials over Cinderella vinden. Wij zijn dus blijkbaar niet de enige fans.

Cinderella winactie

Wat ik al eerder zei, vandaag ligt de DVD van Cinderella in de winkels!! En niet alleen in de winkels, ik heb er ook 1 helemaal speciaal voor jou!! Nog even kort het verhaal:

Het verhaal “Cinderella” volgt het wel en wee van de jonge Ella (Lily James). Nadat haar moeder overlijdt, trouwt Ella’s vader, een koopman, opnieuw. Ella wil haar liefhebbende vader graag bijstaan, en verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder (Cate Blanchett) en haar dochters Anastasia (Holliday Grainger) en Drisella (Sophie McShera) in hun huis. Maar wanneer Ella’s vader onverwachts overlijdt, is ze overgeleverd aan een jaloerse en wrede nieuwe familie. Wanneer Ella uiteindelijk niets meer is dan een dienstmeisje groezelig van de as, en hatelijk ‘’Assepoester’’ genoemd wordt, zou het makkelijk zijn om de hoop op te geven. Maar ondanks alles wat ze te verduren krijgt, is Ella vastbesloten om de laatste woorden van haar moeder in ere te houden, en “dapper en vriendelijk te zijn”. Ze geeft de moed niet op en zal niet neerkijken op degenen die haar slecht behandelen. En dan is daar de aantrekkelijke vreemdeling die ze in het bos heeft ontmoet. Ella weet niet dat hij eigenlijk een prins is. Ze denkt dat hij slechts in de leer is bij het paleis, en dat ze eindelijk een zielsverwant heeft ontmoet. Wanneer het paleis alle jonge vrouwen uitnodigt voor een bal, lijkt het erop dat het geluk haar nu eens toelacht. Want Ella hoopt daar de charmante Kit (Richard Madden) weer tegen te komen. Helaas verbiedt haar stiefmoeder haar naar het bal te gaan, en scheurt harteloos haar jurk aan stukken. Maar zoals in alle goede sprookjes is er hulp onderweg. Een vriendelijke bedelaarster (Helena Bonham Carter) komt gewapend met een pompoen en een aantal muizen naar voren, en zal Assepoesters leven voorgoed veranderen.

Wil jij deze film winnen? Laat dan hieronder je reactie achter!

Voor extra kansen:

Deel dit bericht op social media en tag mij! Volgen mag ook 🙂

FACEBOOK
TWITTER
PINTEREST
INSTAGRAM
GOOGLE+

Veel succes!! Volgende krijgt de winnaar persoonlijk bericht!!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

22 thoughts on “Cinderella is back!! Kleding wishlist en winactie!

 1. Dit is altijd mijn favoriete sprookje geweest, dus ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 2. Ideale cadeau voor men nichtje, die is helemaal gek van prinsessen, dus zeker van Cinderella

 3. Ik zei tegen mijn dochters dat deze Cinderella film te winnen is, en ze zouden hem graag winnen omdat ze al heel de zomer flink zijn

 4. Ik doe ook graag mee, heb de film nog niet gezien! Terwijl ik dol ben op prinsessen 🙂
  Ik ga je volgen op Instagram en Facebook.

 5. Ja, ik doe heel graag mee. Niet gelukt om hem in de bioscoop te zien en dat terwijl ik zo graag wilde! Dus nu maar duimen! 🙂

 6. Zo leuk!! Ik had deze film willen zien in de bioscoop, maar had het toen te druk… Maar ik wil hem nog steeds erg graag zien, want de trailer is echt veelbelovend!!! Ik volg je op instagram (liesvan88), reposten lukt me nog niet helemaal helaas (ik snap nog niet zo veel van instagram vrees ik 😉 )
  Overigens, dat blauwe jasje is echt geweldig!! (naast de filmfoto met het groene jasje)

 7. Ik zou de dvd heel graag willen voor mijn meiden (de grote volwassene en de twee kleine)

 8. Leuke film om met mijn eigen prinsesjes te kijken,ik maak graag kans!

 9. Wat een leuke actie! Ik ben een enorme disney fan, mijn collectie disney DVDs neemt steeds verder in grootte toe dus ik zou deze heel graag winnen. Ik volg je op twitter en ik heb je geretweet (@xsajo), ik volg je ook op pinterest (sandrajonker8) en op instagram (sannnndd)

 10. Jaaaa, deze wil ik zo graag zien. Mijn beste vriendin is een méga Disney fan. Ik zou haar hier ontzettend blij mee maken! <3

Comments are closed.