De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot winactie!

Het is natuurlijk al oktober, de pepernoten liggen hier al in de schaal, en stiekem verheugen we ons al ontzettend op Sinterklaas! Ondanks alles nog steeds een periode van gezelligheid! En nu komt ook nog eens een nieuwe film uit! De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot!

De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Dat klinkt weer als een reuze spannende film!

Een echte aanrader om alvast in de sfeer te komen voor Sinterklaas!

Winactie!

Ik heb zo een mega leuke winactie!! Ik mag maar liefst 5×2 kaarten weggeven voor de bioscoop film!! En dat is nog niet alles, ik mag ook nog eens 2x een DVD pakket weggeven, leuk voor de koude avonden op bank!

Je doet mee door hier of op social media te reageren. Zoals je weet is delen, taggen en liken altijd een extra winkans!!

Let op! Je kunt alleen mee doen als je ook echt 1 van de social media kanalen van pinkpress liked… De winnaar heeft binnen een week persoonlijk bericht van mij!

Veel succes met de winactie!!!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Fleur

  Ik doe graag mee! Wij hebben nog een huis voor believers, maar dat zal ws wel het laatste jaar zijn. Ga dus graag nog een keer vol overgave met ze naar de film

 2. Saskia van der Heijden

  Superleuk!! Wij doen graag mee! Een bezoek aan de bioscoop voor de film van de Club van Sinterklaas staat zeker boven aan het verlanglijstje van mijn dochters! Wat een heerlijke tijd komt er binnenkort weer aan. Super SPANNEND! Ze hebben het voorstukje gezien en zijn al helemaal enthousiast! Ik ga héééél hard duimen en m’n best doen voor extra kans 🙂 Liefs Saskia

 3. Anita te Gussinklo

  ieder jaar gaan wij naar een Sinterklaas film.
  Deze lijkt me erg leuk.

 4. Viv

  Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot <3 hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij “Mama, wie zou er blaffen?” “Mama, Zou opa Piet er ook weer zijn?” “Mama, hopelijk dit jaar geen problemen met de cadeautjes hè” “Mama, wanneer komt Sinterklaas nou eindelijk?’ Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard me ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem met kaartjes voor de nieuwe film te mogen verrassen! ?

 5. Judith

  Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn!! Nog een paar dagen voor de uitslag!

 6. Kim

  O leuk!!! Dat zouden mijn dochtertje en ik geweldig vinden om te winnen lekker sinterklaas film kijken in de bioscoop of op de bank‼️?Heerlijk wij gaan hier heel hard duimen draaien?✨?✨

 7. Linda

  Ah Ivy is gek op de club van Sinterklaas 😀 Ik doe mee!

 8. Heleen

  Leuk! Mijn jongens van 3 en bijna 5 geloven nog volop, dus een middagje (thuis)bios valt hier zeker in de smaak. De Sinterklaastijd is zo leuk om mee te maken met jonge kinderen!

 9. Sonja Hubregtse

  Wij zouden graag van de nieuwe Sint film gaan genieten,
  Daarom laten we deze kans niet schieten.
  Slechterik dokter Vleugelaer heeft een plan,
  Iets waar hij veel geld mee verdienen kan.
  Een blafspray waardoor de kindjes gaan blaf-hoesten,
  Maar zal hij daardoor het sint-feest niet verwoesten?!
  Voor het tegen-medicijn vraagt hij veel geld,
  Maar ook de zwarte pieten zijn door de blafhoest geveld.
  De slechterik had namelijk het speelgoed ingesprayd.
  Dat veroorzaakt bij de kinderen en pieten heel veel leed.
  Zal de sint ‘t speelgoed op tijd schoongemaakt krijgen,
  Of zal de Blafspray het sint-feest toch nog bedreigen?!
  Het worden dus spannende avonturen,
  Die van ons wel lang mogen gaan duren.
  Hopelijk loopt het toch nog goed af,
  En komt er een einde aan al het geblaf.
  Wij, Robin en Bas, zouden deze film graag in de bios kijken,
  of het avontuur goed afloopt moet nog blijken…

 10. Linda meester

  Ontzettend leuk om met drie gelovige dochters thuis of in de bioscoop te gaan kijken

 11. Marian Zw.

  Ik loot heel graag mee, met nog twee kleine kindjes thuis is dit een geweldige prijs!

 12. Linda vergouwen

  Doe graag mee!! De sint tijd is zo’n mooie tijd zeker met de kleintjes!! Mijn zoontje stuitert nu al kun je na gaan

 13. Leandra

  Ja hier doe ik heel graag aan mee. Zou het leuk vinden om met mijn cadeauzoon naar de bios te kunnen. Zo veel uitjes doen wij niet, en dit is wel echt heel erg leuk voor hem.

 14. Claudia Diependaal

  Wat leuk. Ik volg je overal behalve op Twitter want anders hou ik het helemaal allemaal niet meer bij. Het zou zo leuk zijn voor de kindjes van mijn vriendin.

 15. jolein koolske

  Oh wat super leuk !!! Ik zou dolgraag met mijn man en onze 2 dochters willen gaan. Hun zijn al zoooooveel met sinterklaas bezig sinds ze al die sinterklaas snoepjes in de winkel zien liggen. Soms ook wel handig want als ze heel stout zijn zeg ik dat ik Sinterklaas ga bellen en dan kunnen ze ineens heel goed luisteren hhahah

 16. Nathalie Hellmig

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Mommy Loves Pink: Lifestyle Blog !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op kaartjes voor deze volgens mij TE leuke film weer 🙂 Dochterlief wil hier zoooo onzettend graag heen.. ze heeft de trailer zojuist gezien.. stiekem vind mama het ook wel leuk hihi 😉 SPANNEND hoor!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 17. Linda

  Wat gaaf!! En wat tof dat je zoveel mensen blij mag maken!
  Ik doe heel graag mee, ik wil graag met D & J naar deze film, die gaan ze geweldig vinden! 🙂

 18. elisabeth maria martina

  mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 19. Linda Raaijmakers

  Superleuk voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 Dus heeft deze mama weer alles gedaan wat mogelijk is haha:
  Facebook: (geliked en gedeeld)
  Twitter: (volg en retweet)
  Instagram: (volg)
  Pinterest: (volg en gepind)
  Google+: (gedeeld)

  groetjes Linda

 20. Marcia Kan

  Ohhh dat zou ik superleuk vinden met mijn dochters! Ik waag graag een kansje!

 21. Albertine van Veldhuizen

  Jaar, leuk om met mijn laatste “gelovige” te gaan….
  De oudste drie (12, 10 en 8 jaar) geloven niet meer, maar doen nog vrolijk alsof als hun jongste zusje (Daphne van 5) erbij is ?….
  Nu kan het nog….kan me nog niet voorstellen dat geen van mijn kinderen meer gelooft….

 22. magda

  waag graag een kans. Zou dolgraag met onze twee meiden naar de nieuwste sinterklaasfilm gaan

 23. Priscilla

  Wauw super leuke winactie! Zoals ieder jaar ga ik met mijn nichtje naar de bioscoop en hebben we nog geen enkele sinterklaas film gemist. Eigenlijk kan je het wel een soort van traditie noemen. Natuurlijk ook dit jaar zouden we er heel graag heen willen gaan 🙂

 24. Jessica

  Graag zouden de kinderen heel leuk vinden

 25. Heidie van der Steeg

  Ik ben vorig jaar voor het eerst met de kinderen naar de Club van Sinterklaas film gegaan in de bioscoop en ze vonden het geweldig! En ik vind het ook nog steeds leuk, zeker sinds ik zelf kinderen heb. We zouden dus dit jaar weer graag gaan, en een dvd om de vorige film terug te kijken, ook helemaal fijn om in de stemming te komen natuurlijk. (bericht op FB geliked en gedeeld)

 26. Dionne van der Kooij- Beunder

  Wauw Ja! Ik doe heel graag mee voor onze zoon. Hij is nu al helemaal in de ban van sinterklaas. We zijn al sinds hij weer naar school is sinterklaas liedjes aan het oefenen. Want hij wil sinterklaas laten lachen met de mooie liedjes. Vorig jaar vond hij hem er wat verdrietig uitzien. Hij zou het geweldig vinden om naar de nieuwe sinterklaas film te mogen.?

 27. Vlijtig Liesje

  Ik vind de preview van de film in ieder geval veelbelovend!

%d bloggers liken dit: