Close

Black is my happy colour | De coltrui

De coltrui is weer terug en hoe! Je ziet hem overal terugkomen, en dan vooral het liefst in het zwart. 

De zwarte coltrui

Ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Tijdens mijn tienerjaren zag je mij in de winter alleen maar in truien, ik had vooral de voorkeur voor de coltrui. Maar sinds de hormonen hebben ingeslagen vind ik zo’n col om mijn nek echt benauwend. Totdat ik de oversized versie zag, kijk daar kan ik wel wat mee. Het is echt een musthave van dit seizoen.

Je kan er alle kanten mee op. Dragen als een jurk, strak, mouwloos. Het hele nerd imago is helemaal weggevaagd. Alhoewel er niks mis is met er wat slimmer uit zien. Steve Jobs kwam er ook mee weg toch?

En het zit ook nog heerlijk warm. Al houd ik niet van de winter, maar zo kom ik het wel door..

Once you go black..

Een paar weken geleden gingen we kijken bij mijn allerliefste kleine peetmeisje haar afzwemmen. Een ouder nichtje van haar was er zij had precies de outfit aan hoe ik mij altijd zou willen kleden, maar op de 1 of andere manier lukt dat niet.

Waar ik denk dat ik te veel zwart in mijn kast heb, wanneer ik iets zwart aan wil heb ik 1 shirt en 1 broek ofzo. Op alles zit wel een streepje, motiefje, of een kleur wat op dat moment een goed idee leek.

Zij was helemaal in het zwart. Zonder er gothic uit te zien. Het was meer Audrey Hepburn dan de Adams Family. Zwarte lak heren schoenen, een zwarte pantalon waar ik zo van hou met een smal pijpje en elastiek aan de bovenkant, en een mooie zwarte coltrui. Afgemaakt met een strakke staart, rode lippen en parels in haar oren.

Tip! Shop de look bij Open32

De coltrui classy of casual

Ik ben dus weer helemaal van de coltruien. Dat meisje is een echt modemeisje, en zij vertelde mij dat het helemaal weer in is. Prima, want zo ziet niemand de rimpels op mijn decollette.

Toevallig was Keira laatst shoppen, en ook zij kwam met een zwarte coltrui thuis. Nou draagt zij vaker van die strakke coltruitjes op een skinny jeans, maar dit keer was het een oversized coltrui. Wel voor op de skinny dan. Maar wat staat dat leuk! Simpel maar toch heel gekleed. Classy maar toch casual.

Ik ben dus ook om. Ik heb zelf een nette zwarte broek gisteren gekocht. Helemaal zwart. Zonder streepje. En daarbij zo een lekker warme zwarte coltrui besteld. Nu kan ik ook fashionable zijn zonder het koud te hebben.

Wat vind jij van de coltrui? Draag je hem weer? Of zit hij voor eeuwig in de verbanning?

Pin voor later!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang