Wanneer comfort geen plaats hoeft te maken voor fashion

Het mag duidelijk zijn dat ik heel graag ga voor comfortabele fashion. Ik vind gewoon niet dat je concessies hoeft te doen. Comfortabel kan heel goed ook fashionable zijn!

Comfort meets fashion

Ik had het hier al over de pantalon die zit als een sportbroek en ook heb ik ergens geschreven over de tuniek bijvoorbeeld. Ik vind het gewoon belangrijk dat ik er niet al te moeilijk over hoef te doen om er leuk uit te zien. Eigenlijk ben ik ook gewoon hyper gevoelig met kleding. Dingen die kriebelen, te strak zitten of van rare stofjes zijn gemaakt kan ik niks mee. Hakken vind ik ook bijvoorbeeld prachtig. Maar naar school rennen op hakken of even naar de Jumbo vind ik niet praktisch.

Over hakken gesproken..

Nou moet ik bekennen dat ik eigenlijk altijd sneakers draag. Ik heb wel laarzen, maar met een hak of mijn regenlaarzen om de hond uit te laten. Ik heb nog een paar cowboy laarzen die ik alleen leuk vind in de zomer. Echt gewoon leuke laarsjes had ik niet. Dit komt ook doordat ik best brede voeten heb en er nog zooltjes in kwijt moet.

Bij Double V schoenen vond ik dus eindelijk wel precies wat ik wilde. Comfortabel maar ook wel dat je er leuk uit ziet. Double V schoenen zijn gemaakt van heel soepel Italiaans leer. Dit zit dus meteen lekker en gaat na verloop van tijd nog lekkerder zitten. Bovendien wie maken er mooiere schoenen dan de Italianen? Zij lopen toch wel voor op fashion.

De laarsjes die ik heb uitgekozen zijn heel leuk onder de nieuwe uitlopende jeans, maar ook weer onder een rokje of juist met skinny jeans. Ik ben er even mee gaan rennen (dit doe ik vaak als ik haast heb, rennende de klas in, zo rennend naar beneden omdat ik alweer te laat ben voor een afspraak)en ook dat gaat prima. De zijkanten zijn best stevig waardoor je ook niet opzij zakt.

En dit is mijn grote probleem, ik zak steeds naast mijn schoenen. Dat ziet er echt niet uit. (Echt mama’s op hun ultra comfy slof laarzen, het ziet er niet uit… !!) Deze zijn wat dat betreft ook zeker een een aanrader!

Lees ook: 6 X Waarom iedereen dol is op bamboe kleding

Wanneer comfort geen plaats hoeft te maken voor fashion

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like