concerta1 Die stomme Concerta

4.30AM

Daar lig ik dan. Al uren te draaien te woelen. 20 minuten aan meditatie gedaan. Al mijn zonden en zorgen overdacht. Rek oefeningen gedaan. Denkbeeldige gesprekken gehad die ik morgen moet voeren met de kinderarts.
Ik heb een geweldig (echt) gesprek gehad met mijn super lieve vriendin die tijdelijk in de US is. We zijn allebei secret nerds, dus ipv van over kleding of mannen ging het over wordpress en html. Ze gaat overigens mijn site een beetje opleuken, ik heb van haar een categorie gejat, en zijn we nog lang niet uitgepraat. Grappig genoeg naast mijn verloofde de enige persoon met wie ik uren kan chatten zonder last te hebben van mijn …slechte verbinding.. ahum.

concertaDie stomme Concerta

Laten we even bij de Concerta terug komen. De laatste paar maanden werd mijn focus steeds slechter, korte lontje steeds korter en werd het weer een roze wol wattenfabriekje in mijn hoofd.
Tijd voor actie dus. Mijn dagelijkse dosering is verhoogd. Nou stond het vrij laag, het ging mij om die edge eraf te halen. Maar duidelijk niet genoeg.
Nu zit ik dus in de wenperiode. De eerste dagen mega hoofdpijn, en nu sinds gisteren zijn de slapeloze nachten begonnen. Ik vind het maar niks. Slaapt de baby eindelijk door, ben ik weer wakker. Ik had me zo verheugd op een goede nachtrust, samen slapen met mijn verloofde. Geloof me we dat voor ons een hele   nacht samen slapen echt uniek is.

Hopelijk duurt het wennen niet te lang!

Wat doe jij als je niet kunt slapen?

lees ook: Als je begrijpt wat ik bedoel

 


ageology banner Die stomme Concerta

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo