Close

Die stomme Concerta

4.30AM

Daar lig ik dan. Al uren te draaien te woelen. 20 minuten aan meditatie gedaan. Al mijn zonden en zorgen overdacht. Rek oefeningen gedaan. Denkbeeldige gesprekken gehad die ik morgen moet voeren met de kinderarts.
Ik heb een geweldig (echt) gesprek gehad met mijn super lieve vriendin die tijdelijk in de US is. We zijn allebei secret nerds, dus ipv van over kleding of mannen ging het over wordpress en html. Ze gaat overigens mijn site een beetje opleuken, ik heb van haar een categorie gejat, en zijn we nog lang niet uitgepraat. Grappig genoeg naast mijn verloofde de enige persoon met wie ik uren kan chatten zonder last te hebben van mijn …slechte verbinding.. ahum.

concertaDie stomme Concerta

Laten we even bij de Concerta terug komen. De laatste paar maanden werd mijn focus steeds slechter, korte lontje steeds korter en werd het weer een roze wol wattenfabriekje in mijn hoofd.
Tijd voor actie dus. Mijn dagelijkse dosering is verhoogd. Nou stond het vrij laag, het ging mij om die edge eraf te halen. Maar duidelijk niet genoeg.
Nu zit ik dus in de wenperiode. De eerste dagen mega hoofdpijn, en nu sinds gisteren zijn de slapeloze nachten begonnen. Ik vind het maar niks. Slaapt de baby eindelijk door, ben ik weer wakker. Ik had me zo verheugd op een goede nachtrust, samen slapen met mijn verloofde. Geloof me we dat voor ons een hele   nacht samen slapen echt uniek is.

Hopelijk duurt het wennen niet te lang!

Wat doe jij als je niet kunt slapen?

lees ook: Als je begrijpt wat ik bedoel

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

4 thoughts on “Die stomme Concerta

  1. Als ik niet kan slapen dan ga ik wat doen. Of ik ga driftig op zoek naar melatonine. Maar die is op dus meestal slaap ik niet. Iemand rade mij aan om een vast ritueel te maken voor het slapen gaan. Maar dat lukt mij niet. Erg frustrerend, niet kunnen slapen.

  2. Ik heb vannacht ook wakker gelegen tot 4:00 maar dat kwam omdat ik last had van hoestbuien. Vaak luister ik een lekker muziekje als ik ‘s nachts niet kan slapen. Soms ga ik even uit bed, zet ik een lekker kopje thee voor mezelf en ga ik gewoon even in de woonkamer zitten om rustig te worden. En een heel enkele keer doe ik slaapoefeningen die ik heb geleerd tijdens een supervisiemodule op school…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang