Close
crop top voor curves

De crop top voor curves!

Een crop top voor curves? Ik hoor je hoofd kraken! Want als je heel dun bent, of juist heel dik draag je toch het liefst wijde kleding om de boel een beetje te verdoezelen. Wist je dat een crop top je curves echt beter uit laat komen, waardoor je misschien wel een stuk zekerder in je vel komt te zitten!

Ik snap het wel, ik moest er ook niet aan denken. Een crop top voor curves? Ben je gek geworden? En dan op mijn leeftijd? Een super stylish vriendin van mij met curves on all the right places, wees mij op het gebruik van de crop top.

Een crop top voor curves

De truuk is je lichaam niet zo te bedekken maar meer de goede punten te accentueren. Zo lijk je al snel minder mager of minder dik. Niet dat het perse een probleem hoeft te zijn, maar als ik zo op de zoektermen kijk die hier dagelijks binnenkomen, dan houden jullie wel van curves!

Nou kan ik wel als tip geven dat bij een crop top een high waist broek of rok het mooiste staat. Je hebt dan net het randje bloot wat eruit komt, en niet zoals bij mij het geval zou zijn als ik een lage broek aan zou trekken, een hangbuik over je broek. Dat is niet sexy. Bij niemand niet. Zelf ben ik niet zeker genoeg om het met een strakke broek te dragen, of een wielrenbroekje bijvoorbeeld, maar als ik dat op de sportschool zie heb ik altijd spijt dat ik het niet heb gedaan.

Een crop top op een wijde broek of rok die je wat hoger in je taille draagt, geeft je een taille waar je u tegen zegt. Je lijkt automatisch in een betere shape zonder ook maar 1 minuut op dieet te gaan. Dit is ook een truuk die modellen vaak gebruiken. Zij zetten hun handen op hun middel puur om daar de aandacht naar toe te trekken waardoor de taille veel gevormder lijkt dan hij daadwerkelijk is.

Ook de puber is dol op de crop top

Nou was ik hier niet zo een voorstander van. Maar met de high waist broek kan ik niet anders zeggen dat het echt leuk staat. Ik heb ook liever een crop top, dan een heel laag uitgesneden topje op haar leeftijd.

Deze witte loungewear set is heerlijk voor in huis te chillen. Maar ook als je bijvoorbeeld naar het zwembad gaat, ideaal voor over je bikini en snel aan en uit. Zo kun je net even een stukje bruine buik showen!

Mocht je toch liever zwart dragen dan vind ik deze strakke zwarte loungeset ook heel gaaf. Het topje staat ook mooi op een lange rok die wat hoger in de taille zit. Geloof mij dat je figuur dan echt mooier uitkomt dan als je een heel wijd lang tshirt aan zou trekken.

Je kunt een t-shirt ook opknopen, of zoals Keira hier doet, met een elastiekje vastmaken en onder de rand vouwen. Leuk op een strakke broek, of juist op een heel wijde broek. Op een simpele jogger staat het natuurlijk ook prima. Waar we snel geneigd zijn om ook hier een lang wijd shirt aan te trekken, doet dit veel meer voor je figuur.

Wat vind jij van de crop top?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang