Close
3 redenen waarom cryptocurrency een grote toekomst hebben

3 redenen waarom cryptocurrency een grote toekomst hebben

Cryptocurrency heeft een mooie toekomst voor zich. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt de invloed van cryptocurrency op de wereld toe, en wordt er meer vertrouwen gesteld in het potentieel ervan. Ondanks haar enorme populariteit zijn er nog steeds mensen die niet weten waarom Crypto een cruciale rol zal spelen in de toekomst. Maar dat kan veranderen, door Crypto nieuws van vandaag lezen. 3 voornaamste redenen zullen worden toegelicht, om de lezer een accuraat overzicht te geven van de aard van Crypto. De meeste mensen hebben wel gehoord van Crypto, maar ze zijn niet zo vertrouwd met de Crypto-wereld. Indien u één van die mensen bent, wees dan gerust, want hier zullen we een diepgaande blik werpen op de belangrijkste facetten van Crypto, die er uiteindelijk voor zullen zorgen dat Crypto een centrale rol zal spelen in de toekomst.

Cryptocurrency is gedecentraliseerd

Die term wordt regelmatig in de mond genomen, maar wat is de betekenis ervan? Met gedecentraliseerd wordt in wezen bedoeld dat cryptocurrencies geen centraal punt hebben, dat de algehele stroom ervan dicteert. Crypto is praktisch onaantastbaar door de overheden en grote bedrijven op aarde, omdat het niet vergelijkbaar is met fysiek geld, dat gemakkelijk kan worden verplaatst en gemanipuleerd. De decentralisatie van geld is revolutionair, omdat fysiek geld decennia lang onderhevig was aan marktmanipulatie, door de handen van grote bedrijven die een grote hoeveelheid kapitaal en politieke macht over de samenleving bezitten. Fysiek geld is niet te vertrouwen, omdat de groei ervan niet bepaald wordt door het vertrouwen dat het publiek erin stelt, de waarde ervan kan gemakkelijk gemanipuleerd en veranderd worden. Bovendien kan steeds meer fysiek geld uit het niets worden gedrukt, waardoor geld in wezen aan waarde verliest door inflatie.

3 redenen waarom cryptocurrency een grote toekomst hebben

Crypto is immuun tegen inflatie

Fysiek geld, of het gewone geld dat we gewend zijn te gebruiken, is het slachtoffer van constante inflatie. Elke munteenheid in de wereld, daalt elk jaar in waarde. Inflatie is in wezen de term die wordt gebruikt om de waarde te beschrijven, die in de loop van de tijd in valuta verloren gaat. Dat is een van de grootste nadelen van het huidige geld dat de meesten van ons in ons leven gebruiken. Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor het fenomeen inflatie, een realiteit waar crypto fortuinlijk niet mee te maken heeft, omdat het door geen enkele kracht wordt geregeerd en bestuurd. Een van de belangrijkste factoren die leiden tot inflatie is, dat er regelmatig nieuw geld wordt gedrukt. Hoezeer men ook probeert het niet te doen, op de een of andere manier, in dit geval vanwege de pandemie, hebben landen triljoenen dollars bijgedrukt om hun land overeind te houden.

Crypto bestaat is vast hoeveelheden, huidige valuta’s niet

Het negatieve neveneffect daarvan, is het waardeverlies van de munt in kwestie in zijn geheel. Hoe meer we van een bepaalde valuta hebben, hoe minder de totale waarde ervan zal worden. Op basis van logica en geschiedenis is het dus veilig om aan te nemen dat onze huidige valuta’s niet eeuwig een aanvaardbare waarde zullen behouden. Crypto daarentegen bestaat in een vaste ongeveer, met Bitcoin als een uitstekend voorbeeld daarvan. Als de laatste Bitcoin gedolven is, kunnen er niet meer gemaakt worden, dat is onmogelijk. Daardoor behoudt crypto zijn waarde en heeft het een stabiele basis waarop mensen hun vertrouwen kunnen stellen. Bezoek Cryptobeginner.nl, om additionele aspecten over Crypto in het algemeen te leren.

About Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang