Plog: Met mijn meisje op Curaçao! (+een hele leuke aanbieding)

IMAG0764 - Plog: Met mijn meisje op Curaçao! (+een hele leuke aanbieding)

I LOOOOOVE Curacao! Echt waar. Mijn eerste indruk toen ik net van het vliegveld afreed was niet zo best, want vies, armoede en vooral erg vies. Niet wat je verwacht als je naar zo een eiland gaat. Misschien een beetje naïef, maar ik had daar gewoon niet op gerekend, vooral omdat het toch een deel van Nederland was.

Maar daarna.. wat een mooi en leuk eiland! De mensen zijn stuk voor stuk even vriendelijk. En het eten was echt verrukkelijk. De eerste keer ben ik met Keira een maand geweest. Ik mocht toen de BNers stalken op het strand, en zij ging naar school en zwemles. Ze was dan ook 4 jaar toen ze al haar A diploma had. Mooi meegenomen.

Werk

Het was mijn eerste echte opdracht als paparazzi. Best wel grappig, want ik heb Di-Rect, Jan Smit, Waylon en Gerard Joling in 3 dagen op de foto gezet. Die foto’s stonden vervolgens in oa de Privé. Het stalken was echt mijn ding niet, dus ik heb het allemaal gewoon netjes gevraagd. Wel weer een leuke ervaring. En Hey.. ik zat in Curaçao!
De tweede keer was ik er ook met Keira, dit keer voor een week. Ik moest toen voor een nieuwe klant de mooiste plekjes en beste restaurants van Curaçao opzoeken. Mijn dochter en ik werden 1st class ingevlogen. Wat een luxe! Keira had nog niet eerder 1ste klas gevlogen, en wil nu alleen nog maar sapjes uit een champagne glas.

Hotel

We zaten in een all inclusive hotel Sunscape. Geweldig, kan niet anders zeggen. Ik was nooit zo van het all inclusive, maar met kleintjes is er niets idealer. Ze had de grootste lol met het animatie team en alle nieuwe vriendinnetjes. Je had ze moeten zien, 5 frikadellen en een groot glas colita (rode limonade) aan de bar bestellen. En gewoon mee krijgen. Met hun zonnebrilletjes en virgin Pina Coladas op het strand. Ik kon haar natuurlijk niet overal mee naar toe nemen, dus dat was perfect geregeld.

Villa

Op mijn zoektocht naar mooie plekjes en restaurants kwam ik de prachtige  Villa Seru Bottelier tegen. Mijn droomhuis.
En wil je iets heel leuks horen? Ik ben vrienden geworden met de eigenaar, en mag jullie als lezers gewoon een leuke korting geven van 15% bij boeking!! Zomaar voor de leuk. Voor meer informatie over het huis en de aanbieding klik je hier!
D
e volgende foto’s heb ik van Curaçao vakantiehuis gekregen, zijn even wat recenter 🙂

 

Je vind op mijn blog nog veel meer foto’s over/van Curaçao, droom je lekker even mee over een heerlijke tijd onder een palmboom aan een wit strand?? Mijn hart ligt natuurlijk op Ibiza, maar willen dit jaar ook wel graag naar Afrika, en misschien Aruba? Waar zou jij heen willen gaan?

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love