Close
Curacao

Een maand naar Curacao met mijn dochter

I LOOOOOVE Curacao! Echt waar. Mijn eerste indruk toen ik net van het vliegveld afreed was niet zo best, want vies, armoede en vooral erg vies. Niet wat je verwacht als je naar zo een eiland gaat. Misschien een beetje naïef, maar ik had daar gewoon niet op gerekend, vooral omdat het toch een deel van Nederland was.

Maar daarna.. wat een mooi en leuk eiland! De mensen zijn stuk voor stuk even vriendelijk. En het eten was echt verrukkelijk. De eerste keer ben ik met Keira een maand geweest. Ik mocht toen de BNers stalken op het strand, en zij ging naar school en zwemles. Ze was dan ook 4 jaar toen ze al haar A diploma had. Mooi meegenomen.

Werk

Het was mijn eerste echte opdracht als paparazzi. Best wel grappig, want ik heb Di-Rect, Jan Smit, Waylon en Gerard Joling in 3 dagen op de foto gezet. Die foto’s stonden vervolgens in oa de Privé. Het stalken was echt mijn ding niet, dus ik heb het allemaal gewoon netjes gevraagd. Wel weer een leuke ervaring. En Hey.. ik zat in Curaçao!

De tweede keer was ik er ook met Keira, dit keer voor een week. Ik moest toen voor een nieuwe klant de mooiste plekjes en beste restaurants van Curaçao opzoeken. Mijn dochter en ik werden 1st class ingevlogen. Wat een luxe! Keira had nog niet eerder 1ste klas gevlogen, en wil nu alleen nog maar sapjes uit een champagne glas.

Hotel

We zaten in een all inclusive hotel Sunscape. Geweldig, kan niet anders zeggen. Ik was nooit zo van het all inclusive, maar met kleintjes is er niets idealer. Ze had de grootste lol met het animatie team en alle nieuwe vriendinnetjes. Je had ze moeten zien, 5 frikadellen en een groot glas colita (rode limonade) aan de bar bestellen. En gewoon mee krijgen. Met hun zonnebrilletjes en virgin Pina Coladas op het strand. Ik kon haar natuurlijk niet overal mee naar toe nemen, dus dat was perfect geregeld.

Wat te doen op Curacao

  1. Naar het dolfinarium! Je kunt daar de dolfijnen aaien. Je kunt ook naar de Dolphin Academy en zwemmen met dolfijnen! Dat is een ervaring om nooit te vergeten. Ook zeer rustgevend voor kinderen met ADHD en autisme.
  2. Een auto huren en het eiland over. Je komt zo op de meest prachtige plekken.
  3. Flamingo’s spotten op het eiland!
  4. Zwemdiploma halen! Hoe leuk is dat? Je kind kan in een maand al zijn A halen. Lekker in de zee, dus een groot avontuur om na te vertellen!
  5. Lees hierboven 🙂

Lees ook:
Wij maakten een fantastische roadtrip door Europa!

10x Waarom Fuerteventura de plek is om nu naar toe te gaan!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang