De dag planning op kantoor Pink Press

De dag indeling, het wordt mij zo vaak gevraagd dat ik er een beetje eng van word. Maar het is natuurlijk wel belangrijk, vooral als je kinderen en werk allebei full time probeert te doen. Dus vandaag een kijkje in mijn dag.

Dat lees je goed. Proberen. Ik ben gewoon niet goed in tijd indelen. Dit komt natuurlijk ook deels door de ADHD. Dan is planning niet je sterkste kant. En bij mij al helemaal niet. Hoe ik het dan toch altijd net allemaal red is soms een wonder. Maar in mijn eigen chaos lukt het mij wel een weg te vinden.

Sinds een paar maanden is het een probleem, want ik werk heel nauw samen met een collega. Dat is flink aanpassen. Zij verwacht van mij dat ik op bepaalde tijdstippen gewoon beschikbaar ben, en dat wij rustig kunnen werken. Mijn dagindeling op de dagen dat de kinderen al naar school en de opvang zijn zag er uit als volgt:

 • Het huishouden
 • Ontbijten
 • Mailen-Social Media
 • Tussendoor vooral veel appen
 • Blogs schrijven, vertalingen doen, foto’s maken, foto’s bewerken etc
 • Weer mailen of social media
 • Even opruimen
 • Weer bloggen
 • Even TV

Alles in willekeurige volgorde.

Maar nu heb ik natuurlijk met Jamey ons bedrijf Jumey erbij, en moet er flink geschraapt worden aan mijn dag. We hebben het namelijk ook nog eens best druk en omdat ik heel slecht dingen in kan plannen, botst dat wel eens. We zitten nu dus te kijken naar een timemanagement training voor mij. Dit om gewoon beter te leren plannen, en ook beter dingen te organiseren.

Het is best grappig dat ik voor de meiden wel een vrij strak rooster in kan plannen elke dag. In de ochtend gaat het bij ons met militaire precisie, inclusief drill master. En ook lukt het mij om elke dag op tijd bij school te staan, eten te maken voor vriendjes en vriendinnetjes, alle sportclub roosters bij te houden, en ook daar weer op tijd te zijn, terwijl het avondeten wordt gemaakt, de kinderen in bad gaan, en alles op tijd op bed ligt. Maar zakelijk ben ik daar gewoon minder goed in. Ik heb wat dat betreft ook echt respect voor buitenshuis werkende moeders, want hoe doen die het dan?

Hoe ziet jouw werk dag eruit?

Foto’s van de desk planners zijn van Shutterstock

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. 24 uur in een dag is veel te kort voor een goede tijdsplanning

  […] Lees ook “de dag planning op kantoor Pink Press“ […]

 2. DIY voor de saaie parasol in de tuin | Pink Press ♡ Life Style Blog

  […] ik eerder al aangaf zit ik regelmatig lekker in de tuin te werken. Ik heb dan wel gewoon een goede parasol nodig omdat je echt niets ziet. Onze tuin is op het […]

%d bloggers liken dit: