Close
De leukste dames werkschoenen - fashionable aan het werk

De leukste dames werkschoenen – fashionable aan het werk

Het dragen van werkschoenen op je werk. Tja, het is dat ze vereist zijn. Maar als we heel eerlijk zijn: eigenlijk zien de meeste veiligheidsschoenen er niet uit. Grote lompe neuzen die jouw tenen beschermen, saaie kleuren en standaard uniseks modellen. Heb jij ook genoeg van die lompe veiligheidsschoenen? Lees dan snel verder en ontdek de fashionable werkschoenen voor dames!

Sneaker werkschoenen

Waar men vroeger genoegen nam met lompe en puur functionele werkschoenen, is er tegenwoordig steeds meer vraag naar modieuze werkschoenen. Het is voor sommige beroepen geen optie om ‘normale’ schoenen te dragen, omdat veiligheidsschoenen nou eenmaal vereist zijn.

En toen kwamen de sneaker werkschoenen, ik ben er fan van! Ze hebben het uiterlijk van een casual sneaker, maar voldoen wel aan de S1, S1P, S2 of S3 veiligheidsnormering. Deze sportieve werk schoenen zijn bijna niet te onderscheiden van normale sneakers. Je heb er de bekende merken als Puma, Redbrick, Dunlop en GEOX.

  • Safety sneakers hebben het uiterlijk van een gewone sneaker
  • Ze voldoen aan de veiligheidsnormeringen
  • Je kunt een antislip normering (SRC) kiezen voor nog meer grip

De leukste dames werkschoenen - fashionable aan het werk

Veiligheidsschoen met hak

Gelukkig komt er steeds meer antwoord op de vraag naar dames veiligheidsschoenen met mooie uitstraling. Wist je dat er ook werkschoenen zijn met hakken? Deze hakken bieden dezelfde veiligheid als gewone werkschoenen, alleen zijn ze speciaal ontworpen voor dames met smaak! 

Kijk bijvoorbeeld naar deze zwart gekleurde enkellaarzen met rits aan de zijkant. Hip, modieus en comfortabel. Verder voldoen ze aan de S3 veiligheidsnorm dankzij de stalen neus en veiligheidszool.

Smaller dan de composiet neus = glasvezel veiligheidssneus

Dameswerkschoenen zijn vaak lichter dan heren werkschoenen. Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van lichte beschermmaterialen. Waar voorheen de stalen neus en zool standaard waren, kwam later de lichte composiet neus. Het nadeel van deze veiligheidsneus is dat hij niet compact is, maar erg lomp. 

Relatief nieuw zijn de compacte glasvezel neuzen. Deze neus zorgt waarschijnlijk voor het einde van de lompe werkschoen! Zeer licht van gewicht (nog lichter dan composiet) en het materiaal is ook erg goed te bewerken, waardoor het model van de schoen een stuk mooier en compacter is. Bedankt technologie! Bekijk deze s3 veiligheidsschoenen en filter op glasvezelneus.

Voordelen van online werkschoenen zoeken

Ga online eens opzoek naar mooie dames werkschoenen. Het aanbod voor dames online is veel breder dan in fysieke winkels. In winkels vind je vaak alleen de standaard heren of uniseks schoenen. Filter op www.werkschoenenwinkel.nl eenvoudig op damesmodellen en ontdek de mogelijkheden. Bovendien heb je keuze uit alle merken en kun je op zoek gaan naar de beste prijs.

De leukste dames werkschoenen - fashionable aan het werk

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang