Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

danish1 Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

Sinds een maandje ongeveer nu heeft mijn dochter Danish Skincare geprobeerd. Het is nog niet zo heel lang op de Nederlandse markt, maar bij de Denen is het mega populair. Dat moest ik natuurlijk proberen! 

Danish Skincare

Danish Skincare komt zoals je kunt vermoeden uit Denemarken. Het komt bij een standaard mega concern vandaan, maar is bedacht door Mads Timmermann. Een jonge jongen die al die andere producten helemaal zat was. Die graag producten wilde wat overal goed voor was, en wat zijn huid vol acne zou verbeteren zonder agressieve stoffen.

Zo bedacht hij dus zijn eigen merk. Vrij van parabenen en andere nare stoffen die niets doen voor je huid. Ik vind het vrij uniek dat een jongen het bedenkt, en het hele team bestaat uit jonge enthousiaste mensen. Doordat het zijn acne huid zo had verbeterd wilde ik het graag proberen bij mijn dochter.

Voor de jonge onrustige huid

Mijn meisje is lekker aan het puberen. Inclusief puistjes in haar gezicht. Nu zijn er zeker grotere problemen in de wereld, maar zij vind dit wel echt heel vervelend. Nu zijn er genoeg vrij agressieve producten op de markt, maar daar reageert haar huid niet heel fantastisch op. Het word trekkerig en schilferig. Geen goede optie dus.

Zij probeerde de volgende producten:

danish2 Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

Een mooie huid begint natuurlijk bij de reiniging. Je kunt smeren wat je wilt, maar als je dat op een vieze huid doet gebeurt er niets. Deze face wash is super mild, en geeft absoluut geen trekkerig gevoel. Hij is echt fijn in gebruik, en maakt de huid heel zacht.danish3 Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

Deze peeling kan ook gewoon op de jonge huid gebruikt worden zonder het stuk te maken of te agressief te zijn. En eerlijk is eerlijk, je huid gaat er echt mooi van glanzen. Ook lijkt dit met de facewash het meeste effect te hebben op de puistjes. Keira gebruikte deze 2x per week, en maar een heel klein beetje.danish4 Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

Uiteraard is het wel aan te raden om het gezicht even in te smeren na de facewash en peeling. Dit verzorgt het nog even extra, en zorgt dat de huid ook niet droog wordt. Deze smeerde ze vaak in de avond. Het blijft een kind, dus die vergeet nog wel eens wat. Maar ze had het ook niet heel erg nodig. danish5 Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

Deze gebruikt Keira in de ochtend, lekker even smeren na het tandenpoetsen. Gezicht wast ze in de ochtend gewoon met water, en daarna gebruikte ze deze crème.

Keira is hier echt heel blij mee, want het voelt allemaal niet zo zwaar op de huid, dat is namelijk het grootste probleem vaak bij crèmes. Dat vind ik zelf ook. Haar puistjes zijn helemaal weg. Natuurlijk heeft ze nog wel eens hier en daar een puistje, maar die zijn ook weer snel weg.

De oudere huid

Danish Skincare staat er voor dat het ook op de oudere huid gebruikt kan worden. Het is fijn voor die extra glans op de huid, en ook helpt het tegen die ouderdomsvlekjes die je krijgt.

Keira zou het zeker nog een keer halen, en ik zelf ben nu ook wel nieuwsgierig! Kende jij dit merk al?

Danish Skincare
DANISH SKINCARE

 

 


ageology banner Is Danish skincare het wondermiddel tegen puistjes en acne?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

 1. Layla

  Naast huidverzorging is voeding ook belangrijk. Als je zulke producten gebruikt maar je Let niet op je voeding dan gaat je acne alsnog niet weg

 2. Bianca

  Dit merk ken ik niet (heb ook geen puistjes of acne) maar denk dat deze producten voor veel mensen wel goed zullen werken x

 3. Sarah

  Oh, al die producten tegen acné wil ik zelf ook altijd uitproberen. Ik heb namelijk het wondermiddeltje nog niet ontdekt en dit merk kende ik nog niet…

 4. Bericht
  Auteur
 5. Priscilla

  Ik ken dit merk zelf nog niet, maar heb er wel vaker over gelezen. Ik ben toch wel een beetje benieuwd geworden naar de ingrediënten.

 6. Amy

  Ik heb deze producten ook al geprobeerd en vond ze ideaal om ze tijdens die nare tijd van de maand te gebruiken, haha! Dan komen er altijd wel wat puistjes boven maar door mijn gevoelige huid durf ik nooit te agressief te werk te gaan.

 7. Bericht
  Auteur
 8. Natalie

  Ik ken het merk zelf niet maar ziet er mooi en veelbelovend uit! Ik ben ook benieuwd naar de prijsklasse van deze producten 🙂

Reacties zijn gesloten.