Er is weer een tijdperk afgesloten. V&D is failliet. Ik baal er best wel een beetje van.

Mijn hele leven kom ik al bij de V&D. Met mijn moeder was ik daar elke zaterdag te vinden als kind. Kun je die dansende aapjes nog herinneren? Geweldig vond ik dat. Echt mijn moeder moest mij daar wegtrekken. Helemaal gefascineerd was ik door die aapjes. En maar zeuren om geld ( een kwartje was het volgens mij toen) zodat die aapjes muziek bleven maken en dansen. En als mijn moeder er genoeg van had, dan wachtte ik net zolang totdat er een ander kind zijn ouders gek had gemaakt dan keek ik “gratis” mee.

Als tiener kwam ik ook regelmatig bij de V&D na school ging ik daar een bord slagroom eten. Ja echt een heel bord vol slagroom. Die goede oude tijd. Zou ik dat nu doen lag ik gevloerd naast mijn bord slagroom.

Als mama was ik er ook regelmatig te vinden. Ik slaagde altijd voor mijn zoontje. Merken zoals Benetton, Mexx haalde ik daar voor hem. En vooral tijdens de aanbiedingen had ik echt voor weinig hele zak vol mooie kleding. Traditie was dan ook om tijdens de vakantie’s met mijn zoontje daar te ontbijten. Voor 2,95 stond ik met de rest van het volk in de rij om aan te vallen. Zelfs een la place app op mijn telefoon voor de korting coupons. He als je iets doet dan gelijk goed he.

En met Judith heb ik er zelfs een zakelijke eetafspraak gehad bij de V&D. Uren hebben wij daar gezeten onder het genot van een uitgebreid ontbijtje. Er valt echt iets weg uit het straatbeeld vind ik persoonlijk. Maar goed tijden veranderen alles gaat sneller en als je daar als ondernemer niet op inspringt is het vaak einde verhaal.

Maar hierbij wil ik een oproep doen! Ik wil graag die dansende aapjes. V&D dump ze niet in de kliko zoals jullie met al dat eten hebben gedaan, maar stuur die aapjes naar mij alsjeblieft.

Heb jij iets met de V&D? Deel met ons jouw leukste herinneringen.

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love