Close
Daten in 2021: de beste 7 tips

Daten in 2021: de beste 7 tips

Daten in 2021 lijkt zo een beetje onmogelijk. Ik heb van een aantal vrouwen al gehoord hoe zij het oplossen, maar ook wat er fout gaat. Omdat het echt wel een ding is hierbij mijn 10 tips om het daten in 2021 een succes te maken!

Wil je wel daten in 2021?

Volgens de minister is het daten iets wat je dit jaar maar moet overslaan. Hou het op online daten en ga lekker met een buttplug of een vibrator op de bank zitten aldus de rijksoverheid die “toestemming” geeft voor sex met jezelf.

Maar daten draait niet alleen om sex. Het gaat om de liefde te vinden, warmte, en gezelschap. Natuurlijk is sex uiteindelijk een belangrijk onderdeel, maar niet het belangrijkste. Vooral nu tijdens deze pandemie zijn veel mensen echt eenzaam. Kun je misschien wel kinderen thuis hebben, maar die vervangen niet een volwaardige partner waarmee je normale gesprekken kunt hebben over wat anders dan huiswerk en de laatste games bijvoorbeeld.

Daten in 2021: de beste 7 tips

Hieronder 7 tips bij daten in 2021

Laten we beginnen bij de eerste:

Bescherm jezelf

Heb je een online dating profiel gemaakt, gooi jezelf niet helemaal bloot. Je wilt geen stalker op de hoek de volgende dag omdat je verteld hebt welke supermarkt in welke wijk je gaat, waar je werkt, en een foto van je huis. Bij het eerste creepy gevoel die je van iemand krijgt afkappen! Het is serieus de moeite niet waard. Zelf zou ik wel iemand even Googlen of op Facebook/Instagram opzoeken. Dat klinkt tegenstrijdig, maar kun je natuurlijk ook anoniem doen. Vooral voor jongeren is het normaal om even een Instagram of Snapchat uit te wisselen.

Veilig daten.

Dit is echt een ding nu. Je kunt niet meteen bij elkaar op de koffie, en ook niet met elkaar naar de film. Het chatten kun je nu echt wel wat uitrekken, leer elkaar een beetje kennen voor de eerste online date. Als er al snel om geld, een adres, of naaktfoto’s wordt gevraagd kun je het beter afkappen. Hier zit je niet op te wachten. Wees persoonlijk maar niet te persoonlijk.

“Stuur eens een foto”

Dit is erg leuk, elkaars foto zien. Maar ik hoop dat je nu wel weet dat alles wat je online doet, ergens kan lekken. Wil je geen naaktfoto’s ergens online, stuur ze dan ook niet. Wat voor beloftes er ook worden gemaakt.

Online daten

Je hoort er steeds meer over. Pak een lekker drankje, of een kop thee, maar net wat je uit wilt stralen, en ga met elkaar in gesprek. Een vriendin vertelde dat ze met een man die ze nog niet eerder heeft ontmoet (kleine kinderen thuis en een oppas is nu vrijwel onmogelijk natuurlijk) de hele serie Bridgerton heeft gebinged via Teams. Dat is dan toch wel gezellig!

Wil degene met wie je nu al even chat nooit op camera komen, al is het om even gedag te zeggen, dan mag je je zorgen gaan maken. Er zijn niet genoeg excuses om niet heel even online te komen en gedag te zeggen. Geen opgenomen video, gewoon even live videobellen. Kijk anders de serie Catfish op MTV of YouTube. Dan snap je wat ik bedoel.

Veilig vrijen

Bij daten hoort ook sex op een bepaald moment. Nu met deze ellende om ons heen kun je al geen hand geven, dus sex is niet echt een optie. Helemaal niet als je ook nog in een risicogroep zit. Maar er is niks mis met erotische berichten om elkaar op te winden. Van weer een andere vrouw heb ik begrepen dat zij het al een stukje verder nemen en elkaar een seksspeeltje cadeau hebben gedaan. Hij kreeg een fleshlight – dat is een soort van kunstvagina – en zij een vibrator. Alleen de gedachte wat de ander met zijn of haar cadeau doet is al opwindend natuurlijk. Je kunt dit ook op camera doen, maar onthoud dat alles wat je online doet ergens online terecht kan komen.

Je wilt elkaar toch ontmoeten?

Kun je echt niet wachten om elkaar te leren kennen en te ontmoeten spreek de eerste keer dan af op een plek waar je afstand kunt houden. Ik zou zeggen op het strand of in een bos, maar het is wel handig dat er verder iets van mensen in de buurt zijn. Niet dat je straks met je nek opengesneden in een ondiep graf ligt.

Kun je jezelf niet meer inhouden en wil je meer?

Dan is het zaak dat je je allebei echt eerst laat testen. Ga na of de ander veel andere mensen ziet, en hoe veilig je hier kunt zijn. Uiteindelijk blijft het altijd een risico. Ik bedoel mijn man kan het ook van zijn collega krijgen. Maar je kunt niet veilig genoeg zijn.

Veel succes met daten in 2021

Daten in 2021: de beste 7 tips

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang