Ik haat daten

Ik val gelijk met de deur in huis. Ik haat daten!. Ik heb het nooit leuk gevonden en zal het waarschijnlijk ook nooit leuk gaan vinden.

Serieus het lijkt net alsof je een vervelende sollicitatiegesprek voert. “Wat doe je?. “Wat zijn je hobby’s?. “O wat leuk, ja dat vind ik nou toevallig ook zo leuk”. bah en nog eens bah!.

En wat gebeurt er?. “Hey Hinda, hoe zou je het vinden om het online daten te gaan uitzoeken? En dat dan met alle lezers te gaan delen”. Dat betekent dus dat ik mij moet gaan verdiepen in het online daten dat is 1 en 2 ik moet serieus met die gasten op date. Ja 2016 begint super!. Mijn horizon verbreden noemen ze dat. Ik ben nu 6,5 jaar single en het bevalt me meer dan prima. Samen met mijn kleine man hebben we het heerlijk. Echt niet dat iemand dat komt verstoren. Mijn zoontje heeft ook nooit een andere man dan zijn vader in zijn leven gehad. En dat wou ik graag zo houden.

Ik haat daten

Maar goed, ik heb ja gezegd. Ik ga de uitdaging aan, ook omdat ik me anders wil opstellen tegenover de man in het algemeen. In de blog waar ik een brief naar mijn vader heb geschreven heb ik verteld dat ik mij nooit emotioneel heb gegeven aan een man. Dat wordt dus echt een uitdaging!. Ik ga proberen me aardig op te stellen echt waar dat beloof ik. En met het idee dat er ook aardige mannen bestaan. Beetje ervaring heb ik al met het online daten. Ik had een single platform Meet my EX, waar Judith haar verloofde heeft gevonden. Maar ik vind koppelen leuker dan zelf het proces ondergaan. Vandaar dat juist ik hiervoor gevraagd ben. Het doel is dan ook niet dat ik op zoek ben naar een relatie want dat wil ik dus juist niet. (<= note van Judith.. Je weet toch maar nooit!!)..

Wat gaat er gebeuren?:

De maand januari verdiep ik me in het gehele Tinder gebeuren ( ik ben al begonnen, later daar meer erover hahahahaha).

Ik kies iemand uit waar ik mee op date ga.

Voor de date houd ik jullie op de hoogte.

Review van de date krijgen jullie te lezen.

Ik heb al een chauffeur geregeld die mij zal rijden naar alle dates. Kyra bedankt je bent een topper, ook al is jouw intentie puur leedvermaak. Zij gaat graag mee omdat ze dit mee wil maken hoe ik haar beste vriendin gaat daten.

Zo, stap 1 is gezet!.  Heb je nog leuke tips of suggesties kom maar op…


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 gedachten over “Ik haat daten”

  1. Jaaa wat leuk! Ik ga dat dan eens op de voet volgen, aangezien ik 0 ervaring heb met daten en al eeuwen met manlief ben 😉 Wat prima is hoor, maar dat tindergebeuren vind ik toch wel interessant (van de zijlijn hè om mezelf meteen effe in te dekken, ha!). succes!

  2. Omdat ik een keer uit die comfort zone wil. En ik het leuk vind om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En Judith kwam het idee heb er wel over moeten nadenken hoor. Maar ik dacht gewoon doen!. Intentie is ook zeker niet om een relatie te beginnen. Dank je wel Mona!

  3. Wat grappig en bijzonder dat je die uitdaging aan gaat.
    Ik zou het zelf eigenlijk helemaal niet doen als ik me zo prettig zou voelen alleen… waarom een situatie mogelijk veranderen waar je juist happy mee bent?

    Niet dat een partner een situatie minder leuk maakt hoor. Met een juiste partner kan het een super extra toevoeging zijn aan je toch al fijne leven.

    Ik ben erg benieuwd naar je avontuur en hoop dat het je veel leuks brengt!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: