Close

Dating op Facebook | Zo leerde ik mijn man kennen!

Hoe online daten voor mij een sprookje werd is mijzelf nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het is wel gebeurd. Ik vond mijn man via dating op Facebook!

MEX Meet my EX

Na een uitnodiging om lid te worden van MEX (een facebook dating page Meet My Ex. Waar vrienden elkaar aan vrienden konden voorstellen), ben ik een paar dagen later eens gaan kijken wat het was. Echt uit nieuwsgierigheid, en misschien kon ik er wat mee voor mijn blog. Ik had al eerder research gedaan over dating sites, en eigenlijk vond ik dat allemaal niks aan. Ik ben een alleenstaande moeder, en online dating is gewoon tricky. Alhoewel, als ik 1 site aan zou kunnen raden dan is het Parship. Daar zaten de meest normale mensen zeg maar.

Maar dit, zo makkelijk, dating op facebook, ondanks mijn voornemen om nooit meer te daten, leek mij gewoon wel grappig. Ik zag wat posts, en omdat daten/mannen en ik niet samen gaan, besloot ik een onwijze zeur post te plaatsen. Het ging over dat ik de mannen duidelijk niet begrijp, geloof ik. Er kwamen wat leuke reacties op, maar duidelijk nog enorm politiek correct. Tot een antwoord van Jop, totaal tegendraads. Ik was dan ook de enige die dat leuk vond.

De kikker

Diezelfde dag kreeg ik een friend request en daar begon het… Hij belde mij om wat over facturering uit te leggen, en sindsdien zijn we niet meer uit gesprek. We mailden, appten, skypten en belden tot diep in de nacht. Op MEX lieten we nog niks los, maar hij was ondertussen een weddenschap aangegaan om als kikker op het eerste MEX feestje te gaan. Nou ben ik geen prinses, maar je kent het sprookje van de prinses en de kikker vast wel.

We wilden wachten met de eerste ontmoeting tot het MEX feest, maar na ongeveer 2 weken geen slaap, hebben we toch maar afgesproken. Hij stond op mij te wachten in de stromende regen, en het was echt liefde op het eerste gezicht, eerste kus was dan ook in de stromende regen. Toen wisten we ook allebei dat we elkaar nooit meer wilde laten gaan..

Facebook

Ik heb mijn grote liefde dus op Facebook gevonden! Nu (2016) zijn wij inmiddels 4 jaar samen, hebben er nog een geweldige dochter samen bij van 2.5 jaar. Ook zijn wij verloofd! En zelfs daarna getrouwd 🙂

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang