Close

De 10 leukste interieur en tuin trends van dit jaar

Is jouw woonkamer toe aan een moderne twist, of kan jouw achtertuin wel een tintje a la 2018 krijgen? Neem dan zeker even een kijkje bij de onderstaande toppers.

 

#1 Lekker vintage

Wil je teruggaan naar de fifties maar dan wel helemaal a la 2018? Dan mogen houten meubels, vetplantjes, aardekleurige dekens en leren bankstellen niet ontbreken! Wissel dit af met dé kleuren (tip #2) van dit jaar.

 

#2 Warme en vrouwelijke kleuren komen weer terug

In contrast met de strakke witte muren van vorig jaar mogen we lekker met kleuren gooien in het interieur. Warme kleurtinten als warmrood, donkerrood, aubergine en oranje zijn helemaal up-coming dit jaar.

 

#3 Heart Wood

Het sleutelwoord van vorig jaar was antraciet, dit jaar omarmen we de term; Heart Wood. Deze warme oudroze kleur is helemaal 2018 en kun je combineren met de kleuren uit tip 2, maar een beige of lila tint verveelt ook nooit.

 

#4 Codeword; comfort

Met de stijl van 2018 wil je eigenlijk maar 1 ding uitstralen; comfort. Jouw huiskamer en slaapkamer zien er zo comfortabel en relaxed uit, dat je meteen op de bank of op het bed wilt neerploffen. Accessoires als zachte dekentjes en kussens doen de truc!

 

#5 Gek op bloemen! (en planten)

Voordat we naar de tuin overgaan is het leuk ook binnen het huis je kamer op te fleuren met bloemen en planten. Met glazen, gekleurde vaasjes maak je het helemaal 2018.

 

#6 Buiten koken, buiten eten

We gaan dit jaar lekker buiten eten want de tuin is van alle gemakken voorzien! Naast je barbecue en een uitnodigende tuinset, geniet jij van groente en fruit uit eigen tuin. Super trendy en zó biologisch!

 

#7 Love it rough

De industriële look voor de tuin mag ook dit jaar weer blijven. Nu mag je het zelfs nog een stukje ruiger aanpakken; ruwe (hout) materialen zijn zeer welkom in de tuin anno nu.

#8 Het goede leven

Dit jaar leggen we de nadruk nog meer op de welvaart. Een buitentuin of een sauna zijn zeker niet over-do dit jaar. Too much? Overweeg dan een lekkere loungebank of een comfortabele hangmat.

Van het saaie schuurtje maken we een she shed of een speelhuisje!

 

#9 Structuur

We richten ons dit jaar minder op de bloemen in de tuin, maar op de structuur van de plant. Ruwe en ruige planten passen helemaal bij het industriële karakter van de tuin.

 

#10 Groen!

Het codewoord voor de tuin is; groen. Veel gras, zowel kunst als echt gras en planten zonder bloemen passen in dé tuin van dit jaar.

Heb jij ook al zo een zin in je huis de lente in te gooien?

 

foto van shutterstock

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “De 10 leukste interieur en tuin trends van dit jaar

  1. Wij willen de tuin dit jaar ook helemaal gaan aanpakken. Ik kan niet wachten totdat we weer lekker buiten kunnen zitten

  2. Ik ben nooit iemand geweest die trens volgde, maar als ik dit lees, hou ik al jaren van deze trend die toen nog geen trend was (met uitzonderingen van een lederen zetel)

    Hmmm, misschien volgede de trend mij! 😉 haha

  3. Bloemen en planten, structuur, groen … ik hou ervan! Ik kan niet wachten tot ik straks weer lekker in het zonnetje in de tuin kan zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang