Is jouw woonkamer toe aan een moderne twist, of kan jouw achtertuin wel een tintje a la 2018 krijgen? Neem dan zeker even een kijkje bij de onderstaande toppers.

 

#1 Lekker vintage

Wil je teruggaan naar de fifties maar dan wel helemaal a la 2018? Dan mogen houten meubels, vetplantjes, aardekleurige dekens en leren bankstellen niet ontbreken! Wissel dit af met dé kleuren (tip #2) van dit jaar.

 

#2 Warme en vrouwelijke kleuren komen weer terug

In contrast met de strakke witte muren van vorig jaar mogen we lekker met kleuren gooien in het interieur. Warme kleurtinten als warmrood, donkerrood, aubergine en oranje zijn helemaal up-coming dit jaar.

 

#3 Heart Wood

Het sleutelwoord van vorig jaar was antraciet, dit jaar omarmen we de term; Heart Wood. Deze warme oudroze kleur is helemaal 2018 en kun je combineren met de kleuren uit tip 2, maar een beige of lila tint verveelt ook nooit.

 

#4 Codeword; comfort

Met de stijl van 2018 wil je eigenlijk maar 1 ding uitstralen; comfort. Jouw huiskamer en slaapkamer zien er zo comfortabel en relaxed uit, dat je meteen op de bank of op het bed wilt neerploffen. Accessoires als zachte dekentjes en kussens doen de truc!

 

#5 Gek op bloemen! (en planten)

Voordat we naar de tuin overgaan is het leuk ook binnen het huis je kamer op te fleuren met bloemen en planten. Met glazen, gekleurde vaasjes maak je het helemaal 2018.

 

#6 Buiten koken, buiten eten

We gaan dit jaar lekker buiten eten want de tuin is van alle gemakken voorzien! Naast je barbecue en een uitnodigende tuinset, geniet jij van groente en fruit uit eigen tuin. Super trendy en zó biologisch!

 

#7 Love it rough

De industriële look voor de tuin mag ook dit jaar weer blijven. Nu mag je het zelfs nog een stukje ruiger aanpakken; ruwe (hout) materialen zijn zeer welkom in de tuin anno nu.

#8 Het goede leven

Dit jaar leggen we de nadruk nog meer op de welvaart. Een buitentuin of een sauna zijn zeker niet over-do dit jaar. Too much? Overweeg dan een lekkere loungebank of een comfortabele hangmat.

Van het saaie schuurtje maken we een she shed of een speelhuisje!

 

#9 Structuur

We richten ons dit jaar minder op de bloemen in de tuin, maar op de structuur van de plant. Ruwe en ruige planten passen helemaal bij het industriële karakter van de tuin.

 

#10 Groen!

Het codewoord voor de tuin is; groen. Veel gras, zowel kunst als echt gras en planten zonder bloemen passen in dé tuin van dit jaar.

Heb jij ook al zo een zin in je huis de lente in te gooien?

 

foto van shutterstock

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥