Close
de 5 leukste kledingmerken voor meisjes

De 5 leukste kleding merken voor meisjes

Mijn meiden zijn echte fashion addicts. Ze zijn dol op mode, en nog gekker op heel veel kleding! Samen met hun stelden we een lijstje samen van hun favoriete kleding merken of waar ze het liefste hun kleding halen. 

Nou moet ik zeggen dat de kleine nog geen verstand echt heeft van kleding merken, maar heel goed weet welke winkel ze wel en niet in wil. Keira is wel heel druk met fashion en kleding merken voor meisjes.

Primark

Hoe kan het ook anders. Hier scoren we standaard voor Miya. Schattige jurkjes, heel veel roze en paars, en nog meer glitter. Keira gaat hier meer voor de tshirts met leuke teksten, en de truien. De broeken zijn haar echt altijd te wijd of te kort en zitten dus niet.

B-Nosy

B.nosy is zo een merk die ik vaak online bestel. De meiden zijn dol op de comfort van de kleding, maar dat het er toch altijd leuk uit ziet. Miya komt weer aan haar trekken met de jurkjes en Keira houd van de leggings en sweaters.

HM

Legging van HM, trui van New Yorker (een andere favo shop van Keira) en de schoenen van Braqueez

Hier komt vooral hun ondergoed vandaan. Die zit gewoon echt goed. Keira is hier vooral fan van de jeans en jeggings. Dit zijn de enige die lang genoeg zijn en strak zitten bij haar. Ook zitten er geen vervelende naden of iets dergelijks in. Voor Miya zijn de leggings hier weer te wijd, maar ook hier scoren de rokjes en jurkjes heel hoog. Schoenen kies zij hier ook regelmatig uit omdat ze lekker glitteren.

Zeeman

Dit is echt 1 van Miya haar favoriete winkels. We zijn allebei helemaal verliefd om hun babykleertjes, die zijn echt te schattig! Maar ook voor de leeftijd van Miya kun je hier goed en goedkoop scoren. Er is elk seizoen wel een nieuwe tutu en die moet ze natuurlijk altijd hebben. Gecombineerd met zo een lekkere warme fleece trui die ze hebben met allerlei bekende figuren erop is ze helemaal in de wolken.

Adidas

Beide meiden lopen het liefst op Adidas. Ze hebben allerlei andere gympen en schoenen en laarzen, maar Adidas staat bovenaan. Vooral om de leuke en verschillende kleuren, maar ook echt om de pasvorm. Vooral Miya heeft vaak last van schoenen die net niet goed zitten en blaren geven, en bij de Adidas dus nooit.

Natuurlijk zijn er nog duizenden andere winkels en merken, maar dit is toch wel favoriet hier op het moment!

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

10 thoughts on “De 5 leukste kleding merken voor meisjes

  1. Ah, aan dit lijstje heb ik wat! Als we van de week tenminste horen dat we een meisje verwachten natuurlijk, haha

  2. Wij komen ook veel bij Zeeman en H&M… De primark neem ik me iedere keer voor, maar ik ben er nu nog steeds niet geweest… Mijn dochtertje is nu 4 en weet ook precies wat ze wel of niet aan wil 😀

  3. Ik kom ook graag bij Primark en zeeman. Zo zonde als dure kleding kapot gaat of vies wordt op school. En vies worden kunnen mijn kinderen wel haha.

  4. I love Primark! Ik koop daar vrijwel alles. Vooral de spijkerbroekjes zijn daar top. Lang en smal, precies wat mijn dochtertje nodig heeft. Misschien vallen de babymaten anders dan de kindermaten. H&M vind ik ook leuk, maar is toch wel iets duurder en dat vind ik dan zonde omdat mijn dochtertje nog midden in die groeifase zit. Waar ik ook veel koop is HEMA. 🙂

  5. Grappig, weer hele andere favorieten als ik voor mijn jongens heb. Ik ben voor hen van van Hema, tumble&dry, noppies en veel Scandinavische merken.

  6. Ikzelf koop vaak bij Zara. Qua ondergoed en andere basics bij Hema. Maar eigenlijk koop ik vaak (te) dure kledij voor de kinderen. Mini Rodini, Tiny cottons, bobo choses zijn hier favorieten

  7. Ik ben ook dol op Zeeman-kleding. Mim-Pi vind ik ook ernstig leuk (maar wel duur). Eigenlijk krijg ik ook veel kleding tweedehands van vriendinnen. En basics koop ik graag bij de Hema. B-nosy vind ik ook erg leuk moet ik toegeven. Die jas van Miya staat haar erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang