De badkamer verbouwen | Doen of laten?

Wij zijn net verhuisd, naar een super leuk maar best wel oud huis. Dit betekend dat er best nog wel wat aan gedaan moet worden. We zitten nu lekker dus beetje bij beetje, maar als eerste willen we beginnen aan de badkamer.

Een oude badkamer

Gelukkig is hij niet antiek, maar het mag duidelijk zijn dat hij zijn beste tijd heeft gehad. Met kleine blauwe tegeltjes en kastjes op onmogelijke plekken. Maar ook echt ingebouwd dus je kunt ze ook niet verplaatsen. Maar goed, we zijn zo blij met het huis dat we dachten met de tijd gaan wij daar wel aan werken ofzo. Maar dat er een nieuw badkamer meubel komt is wel zeker!

Wel hebben we vast een mooi handdoeken rek opgehangen, want dat vind ik toch wel heel handig. Ook was ons oude huis een seniorenwoning, met handvatten in bad. Dan kon je er makkelijker instappen zonder uit te glijden. Hoe hard we moesten lachen toen wij die voor het eerst zagen, voor deze woning hebben wij ze ook gewoon gekocht. Ook makkelijk voor de meiden als ze uit bad komen bijvoorbeeld.

De douche

Wat wel echt een ramp is, dat is de douche. In ons oude huis hadden we zo een hele krachtige douche, en in deze echt zo een pisstraaltje. Vreselijk! Ik kan daar echt zo slecht tegen. Als ik douche dan wil ik gewoon lekker douchen, en dus met een flinke douche straal. Niet heel milieu vriendelijk, maar dat is echt mijn verwen momentje. Dat kleine beetje water is wel netjes zuinig en zo. Maar goed, ik eet al bijna geen vlees en scheid al mijn afval. Beetje bij beetje toch?

Wij hadden dus een hele zuinige douchekop, die hebben wij vervangen voor een hele mooie roze (omdat het kon en zo leuk was) met maar 1 stand, en waarvan de eco knop uit kan. Ontzettend veel verschil maakte het niet, maar net genoeg om je haar gewoon normaal uit te kunnen spoelen. Van de week komt de monteur naar de boiler kijken en wie weet!

Eerst dachten we nog dat het aan de keukenkraan lag, maar blijkbaar zijn dat twee verschillende boilers.

Hopelijk hebben wij dus snel weer een echt lekkere douche!

foto van vrouw is van shutterstock

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥