Close
Een goede BH vind je zo!
Een goede BH vind je zo!

Zo vind je de beste BH voor jouw maat!

Sinds ik weer lekker aan het sporten ben, kwam ik weer achter een heel belangrijk item wat echt onmisbaar is!! Goede lingerie, stevige BH’s en slips die niet elke 3 seconden onder je billen hangen, of je ingewanden bekijken. Daarmee kwam ook dat mijn oude lingerie niet meer fijn zit.

Buiten dat je slips gewoon lekker moeten zitten, moet het dus echt wel een goede pasvorm hebben ook. Voor een BH is het natuurlijk nog ingewikkelder.

Een BH moet:

  • ondersteunen
  • niet snijden, dus het liefst een sport BH of brede banden.
  • niet knellen
  • een fijne pasvorm hebben

Voor het sporten ben ik echt een enorme fan van ADIDAS, NIKE en LASCANA. Ik wil graag rennen en springen zonder dat mijn borsten mee springen. Dat doet zeer, en ik heb ergens gehoord dat je daar hangborsten van kunt krijgen. Daar zit ik niet op te wachten.

Ik ben heel erg gevoelig met kleding, en de laatste tijd steeds meer. Met de leeftijd groeien mijn borsten behoorlijk, en zijn de flinterdunne bandjes simpelweg niet echt fijn meer. Mooi voor een avondje, maar de rest van de tijd heb ik gewoon graag iets wat mooi is, maar ook lekker zit.

Zo kwam ik bij LASCANA en dit is dus precies waar ik al heel lang naar op zoek ben. Zij hebben zo een grote mix aan lingerie. Voor slanke mensen, sportieve mensen, maar ook als je bijvoorbeeld flink wat aangekomen bent.

Zij hebben ook veel BH’s met brede banden. Brede banden komen normaal gesproken pas bij hele grote maten, en dat heb ik nou ook weer niet. Maar de dunnere bandjes snijden nu gewoon heel erg.

zo vind je de beste bh in elke maat voor elke leeftijd
zo vind je de beste bh in elke maat voor elke leeftijd

BH op de groei

Waar ik nu steeds grotere BH’s nodig heb niet alleen omdat mijn borsten weer groeien, ben ik ook gewoon flink aangekomen. Je kunt dan echt niet altijd dezelfde maat aanhouden in de hoop dat je nog snel afvalt. Is echt niet goed voor je houding en rug. Ik draag dan ook regelmatig shapewear, omdat het lekker stevig zit. Ik blijf dan ook beter in de houding. Overigens ook erg fijn met sporten, het blubbert niet allemaal zo mee en dat rent echt beter.

Ik had echt last van buik en schuurbenen, maar met zo een shapewear setje heb je daar geen last van. Ook hier moet je trouwens niet denken aan lekker strak kopen zodat je slanker lijkt. Je krijgt dan namelijk het rollade effect. Je moet echt op je maat kopen. Desnoods in 2 maten en dan stuur je weer wat terug.

Maar niet alleen ik. Ik heb ook een puberdochter met een alsmaar veranderend lichaam. Vooral voor haar is ook een goede BH essentieel. Je wilt niet zo jong al rugklachten en nekklachten hebben. Het lijkt wel of we juist daar besparen bij die jonge meiden. Misschien omdat er zoveel keuze is. Maar ik kan je aanraden om echt te investeren in een paar goede BH’s. Eerst even goed opmeten zodat je ook de juiste maat hebt.

Wat vind jij fijn aan een goede BH?

Een goede BH die vind je met deze tips
Een goede BH die vind je met deze tips

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Zo vind je de beste BH voor jouw maat!

  1. Goede tips. Ik ben gestopt het het dragen van een bh omdat ik steeds de verkeerde maat trof. Nu ga ik weer dragen.

  2. Ik geloof dat zo’n 80% van de vrouwen de verkeerde maat bh schijnt te dragen. Ik hoop maar dat ik er niet eentje van ben. Volgens mij heb ik gewoon 75B!

  3. Keigoeie tips! Ik vind het altijd een uitdaging om een goeie bh te vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang