De Blogspiratie tag

Wat een leuke tag! Toen ik erover hoorde wilde ik al meteen mee doen. Super lief dat ik getagt ben door Mamaliefde. Zij heeft de tag van BlogQueen.

Waar haal jij je blog inspiratie vandaan?

inspirationWelke afbeelding heeft voor jouw met blogspiratie te maken?

Ik vind het zoals met alles moeilijk om 1 ding te kiezen. Dat kan ik niet. Een foto van Ibiza, de zee, mijn lieve meisjes of mijn geweldige verloofde zorgen altijd wel dat er iets in mij op komt. Ook als ik bijvoorbeeld een leuke quote tegen kom.

Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writer’s- of bloggers block aan?

Het gaat gelukkig weer een stuk beter. Ik was mezelf een tijdje kwijt. Ik hield me aan alle regels die overal staan, ik deed precies wat ik moest doen. En was zo druk bezig met alles te doen zoals het hoort, dat ik een mega writers block kreeg. Ik wilde niet meer, en zo vind je dus dat er maanden tussen bepaalde blogs kunnen zitten.
Ik heb de regels van me afgezet, en omdat ik inmiddels nog weinig met fashion bezig ben, en veel meer met kindjes, heb ik ook het thema van mijn blog aangepast. Nu zit ik lekker in mijn vel, en heb ik duizend post its op mijn mobiel en door het huis met punten waar ik over zou moeten bloggen.
Soms heb ik er gewoon geen zin in, dan doe ik het ook niet. Op de dagen dat ik wel veel zin heb, dan doe ik gewoon wat extra. Bloggen is wel een deel van mijn werk, dus het gewoon laten gaan zit er niet meer in. Dat geeft wel stress. weer een blog puntje 😉

Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?

Ik laat het dan even gaan. Doe wat anders, misschien yoga of de afwas. Maar ik breek mijn hoofd er niet over. Er aan blijven zitten zorgt bij mij voor een stom artikel waar niemand op zit te wachten.

Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?

Focus?? Dat ken ik niet?
Joh we zijn pas bij de derde vraag ofzo, ik heb al 2x koffie gemaakt, de baby een speentje gegeven, en de was in de droger gegooid. Focus is een beetje een issue bij mij. Als ik in een persoonlijk blog zit of foto’s aan het bewerken ben, kom ik soms wel in een hyper focus. Dan kan er een bom naast me afgaan en hoor of zie ik helemaal niets. Dan zit ik op mijn eigen roze planeet.

Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor blogspiratie?

Ik weet niet of je dat brainstormen kan noemen, maar een fikse ruzie met oudste dochter of mijn verloofde heeft voor behoorlijk wat inspiratie gezorgd. Discussies met andere moeders brengt soms ook wat op gang.
Mijn eigen brainstorm sessies gebeuren vaak als ik yoga doe of mediteer. Dan zit ik op mijn matje lekker na te denken over 10000 dingen, ik kan dan echt in discussie met mezelf gaan.

Helpt muziek je ook als je blogspiratie zoekt?

Ik werk slecht in stilte. Ik heb graag de TV aan, en dan op MTV of 24Kitchen. 24Kitchen vind ik op de 1 of andere manier heel fijn om bij te werken. Ik eet dan ook vaak beter dan als ik een soap op heb staan. Dan werk ik weer beter. En hup cirkel is rond.

Waar ontstaan de beste ideeën?

Aan zee! Zee is de beste inspiratiebron voor mij. Alsof alles netjes in vakjes komt ipv als een zooi door elkaar. Ook als ik lekker met de meisjes buiten ben, of tijdens gesprekken met mijn verloofde komt er ook vaak van alles bovendrijven.

In welke inspirerende omgeving werk je graag?

Het lekkerste werk ik in mijn oude huis aan zee op Ibiza. Sinds ik weer in NL woon, dan altijd bij het raam. Ik kijk graag naar buiten. Ik zoek ook altijd de zon op in huis. En zo zit ik dus in de ochtend vaak in de slaapkamer, en later in de woonkamer.

Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?

Nee, helemaal niet. Ik lees wat blogs af en toe voor betere plug ins, tips en advies voor meer traffic, of volgers. Ik lees veel over design, en over photoshop. Maar boeken, nee nog niet aan begonnen.

Welke bloggers inspireren jou?

Vooral de bloggers die gewoon met hun eigen ding verder zijn gekomen. die niet alles doen hoe het allemaal moet. Ik lees elke dag wel Scary Mommy, MeToWe, Whattoexpectwhenexpecting. Ik zit in redelijk wat blogger groepjes op FB, en heb alle meldingen aan staan. Zo lees ik dus heel veel posts als ik lekker een film kijk, of even buiten zit of wat dan ook. Bloggers die snel groot zijn geworden, en het toch nog heel persoonlijk houden vind ik ook iets om naar op te kijken.

Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?

Ik heb er zoveel! Daarom is mijn blog ook een chaos. Ik luister op het schoolplein naar de laatste roddels, ik hoor mijn dochter uit wat er speelt op school, over ADHD is het laatste woord nog niet gezegd, ik heb een opgroeiende baby en dochter, ik ben net verloofd en daar heb ik hele moodboards voor opgezet op mijn blog. Lekker eten wil ik altijd foto’s van maken. En ik ben heel graag buiten.

En dan natuurlijk de grote vraag; welke vijf bloggers zal ik nomineren.

Ik ben erg benieuwd naar de antwoorden van mijn vriendinnetje Jamey van Beauty-Unboxing.nl. Ook zou ik graag de inspiratie lezen van Barbara – mamameteenblog.blogspot.nl, Evi – aanhetlijntje.be, Shirley – Laushi.nl, Eva – opvoedenzonderstress.nl en Soraya – sorayavindt.nl 
Ik ben benieuwd!

Niet genomineerd, maar wil je hem wel overnemen. Geen probleem. Als je een linkje achterlaat bij Blogqueen wordt je opgenomen in het overzicht. Zie je direct wie hem al wel / niet heeft ingevuld.

Regels blogspiratie tag

  • Link naar deze blogpost
  • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert
  • Beantwoord alle vragen op jouw manier
  • Nomineer vijf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt.
self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven