De dieren uit het Hakkebakkebos zijn weer in de bioscoop, en jij kunt gratis kaartjes winnen!

Maak kennis met de vriendelijke dieren uit het Hakkebakkebos

Ken jij de Dieren uit het Hakkebakkebos al? Ze gaan weer een nieuw avontuur beleven, met vrolijke liedjes! Ik geef 4 kaartjes weg voor de bioscoop, super om heen te gaan in de herfstvakantie!

De Dieren uit het Hakkebakkebos

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

Zoals je al leest, een spannend avontuur voor de kleintjes! De film is echt goede stop motion animatie, en er wordt veel in gezongen. Lekker vrolijke ondertoon dus. De Nederlandse stemmen zijn ingesproken door onder andere Finn Poncin, Pepijn Koolen en Marcel Jonker.

Bij de Volkskrant en de Telegraaf waren ze echt heel enthousiast over deze vrolijke film, dus ook wij hebben er nu al zin in om te gaan kijken. De film is gebaseerd op het boek Klaasje klautermuis en de andere dieren uit het Hakkebakkebos. Het boek is bekend om het eenvoudige taalgebruik en de mooie schetsen. Ideaal om voor te lezen aan de kleintjes. Ook de film is echt geschikt voor de wat kleinere kindjes.

Winnen

Wil jij graag 4 kaartjes winnen voor de bioscoop?

 • Like onze Facebookpagina (verplicht)
 • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post 
 • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht maar wel een extra kans
 • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

De winnaar heeft voor de kerst bericht, dan kun je gezellig in de kerstvakantie gaan! Succes!

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Linda de Bode

  Daar gaan we met drie dochtertjes graag heen

 2. Joanne

  Wat ziet dat er schattig uit. Vast een leuke film om heen te gaan met kids!

 3. Albertine van Veldhuizen

  Mijn dochter Daphne (6) is dol op dieren èn op de bioscoop….haar vriendinnetje ZoĂ« ook … ZoĂ« viert zaterdag haar kinderfeestje in….jawel, de Dierenwinkel!En Daphne mag ook komen…(iets over op de foto met slangen en vogelspinnen heb ik al gehoord)
  Het zou leuk zijn als Daphne Zoë deze vakantie mee zou kunnen nemen naar de bios!! (En stiekem vind ik het zelf ook reuze gezellig! !)

 4. elisabeth maria martina

  leuk uitje met de kleintjes

 5. Marjo

  Super leuke film om met de kinderen naar toe te gaan!

 6. elisabeth maria martina

  leuke film voor de kleintjes

%d bloggers liken dit: