Meteen naar de inhoud

De dieren uit het Hakkebakkebos zijn weer in de bioscoop, en jij kunt gratis kaartjes winnen!

hakkebakkebos1 De dieren uit het Hakkebakkebos zijn weer in de bioscoop, en jij kunt gratis kaartjes winnen!

Maak kennis met de vriendelijke dieren uit het Hakkebakkebos

Ken jij de Dieren uit het Hakkebakkebos al? Ze gaan weer een nieuw avontuur beleven, met vrolijke liedjes! Ik geef 4 kaartjes weg voor de bioscoop, super om heen te gaan in de herfstvakantie!

De Dieren uit het Hakkebakkebos

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

Zoals je al leest, een spannend avontuur voor de kleintjes! De film is echt goede stop motion animatie, en er wordt veel in gezongen. Lekker vrolijke ondertoon dus. De Nederlandse stemmen zijn ingesproken door onder andere Finn Poncin, Pepijn Koolen en Marcel Jonker.

Bij de Volkskrant en de Telegraaf waren ze echt heel enthousiast over deze vrolijke film, dus ook wij hebben er nu al zin in om te gaan kijken. De film is gebaseerd op het boek Klaasje klautermuis en de andere dieren uit het Hakkebakkebos. Het boek is bekend om het eenvoudige taalgebruik en de mooie schetsen. Ideaal om voor te lezen aan de kleintjes. Ook de film is echt geschikt voor de wat kleinere kindjes.

hakkebakkebos De dieren uit het Hakkebakkebos zijn weer in de bioscoop, en jij kunt gratis kaartjes winnen!Winnen

Wil jij graag 4 kaartjes winnen voor de bioscoop?

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post 
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht maar wel een extra kans
  • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

De winnaar heeft voor de kerst bericht, dan kun je gezellig in de kerstvakantie gaan! Succes!

 

 

Tags:

6 reacties op “De dieren uit het Hakkebakkebos zijn weer in de bioscoop, en jij kunt gratis kaartjes winnen!”

  1. Albertine van Veldhuizen

    Mijn dochter Daphne (6) is dol op dieren èn op de bioscoop….haar vriendinnetje Zoë ook … Zoë viert zaterdag haar kinderfeestje in….jawel, de Dierenwinkel!En Daphne mag ook komen…(iets over op de foto met slangen en vogelspinnen heb ik al gehoord)
    Het zou leuk zijn als Daphne Zoë deze vakantie mee zou kunnen nemen naar de bios!! (En stiekem vind ik het zelf ook reuze gezellig! !)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: