Diamonds are a girl’s best friend. Nou doe mij maar schoenen en nog eens schoenen…

Ik heb een schoenentic! En ik schaam me er niet voor. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Hoge hakken, laarzen, enkellaarzen, sneakers, slippers, muiltjes, instappers. Van alles heb ik wel iets. Onze voorraadkast is nu een schoenenkast. Ik denk als ik 60 paar schoenen heb dat ik dan niet overdrijf. En dan nog klagen dat ik geen schoenen heb bij die ene outfit.

Dit is al mijn hele leven zo. Ik wil al heel lang een paar high heels van Louboutin. Maar kiezen tussen huur betalen of dakloos paraderen op de Louboutins tjsa dan is keuze helaas snel gemaakt. Dus meneer Louboutin mocht u dit lezen, ik wil heel graag keer voetmodel zijn hoor. Alleen ik heb wel maat 40.

Voor diegene die niet weten wat Louboutin is ( ik kan het me haast niet voorstellen). Christian Louboutin is een Franse schoenenontwerper. De rode zool is kenmerkend voor Louboutin. De schoenen zijn echt high class. Je kan makkelijk voor een paar 3000 euro neertellen. Schoenen die ik graag wil hebben kosten “maar”  645 euro.

Nu wil ik graag voor aankomend seizoen bijpassende sneakers aanschaffen voor ons. Daar bedoel ik dus mee mijn zoontje en ik. Nu kan het nog hij is pas 7 dus hij vindt het idee super. Het zal anders zijn als hij 16 is en zijn moeder wilt dezelfde schoenen aan. Zodra ik de sneakers heb gevonden zal ik ze aan jullie laten zien.

Maar het kan altijd nog erger. Zo kwam ik de duurste schoenen ter wereld tegen. Raad eens hoeveel ze kosten. Ik geef je een tip. Voor dat geld kan je een flatje aanschaffen. 113.000!! Deze schoenen zijn bewerkt met 2.200 diamanten, 30 karaat en 3 jaar zijn ze ermee bezig geweest. Ze zijn ook nog bekleed met roze kussentjes. Ik zou het niet erg vinden om ze te hebben hoor. Maar of ik rustig ergens mijn schoenen zou uitdoen.

Wat vind jij ervan? Zou jij lopen in zulke dure schoenen? En heb jij ook een schoenen tic?

( bron duurste schoenen ter wereld: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/1127047/2010/06/30/De-koningin-onder-de-schoenen-goud-diamanten-en-roze-kussentjes.dhtml)

Christian Louboutin: http://eu.christianlouboutin.com/nl_en/

 


ageology banner De duurste schoenen ter wereld

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Hinda

Gastblogger @ Pink Press