La Place had GROOT nieuws ! En ging dat vieren met Het Leukste Kinderfeest van het jaar. En wij mochten daarbij zijn. Graag !!

Kids van 6-12 jaar waren van harte uitgenodigd; het ging om hen. Verder was er niets gezegd. Spannend !

Op naar La Place in Rotterdam

Leff en ik togen naar La Place in Hudson’s Bay te Rotterdam. Leff houdt niet van verrassingen, dus had er al geen zin in. De belofte dat we weg zouden gaan als het niet leuk was, weerhield hem van weigeren mee te lopen. Leff is 10. Gaat naar Groep 8 en is een echte jongen; houdt van voetbal en gamen. That’s it. Houdt van structuur (lees: steeds hetzelfde) en is wars van veranderingen of ‘leuke’ dingen.

Ik sleept dus een soort van aan een dood paard toen ik hem door de stad sleurde. Dit.Was.Leuk. Want dat hadden ze gezegd.

Mijzelf verbazend over de chantabele zinnen en mogelijkheden die ik mijn zoon te bieden had, had ik inmiddels zelf ook weinig zin meer. Maar mijn nieuwsgierigheid won toch echt !

In de parkeergarage zag ik een auto van de Efteling staan; ik kreeg zo’n vermoeden waar dt festijn naartoe ging.

laplace3 - De Efteling en La Place komen samen met het smulmenu!

De Efteling doet ook mee

Bij La Place was duidelijk ‘iets leuks’; wat was het mooi aangekleed! En mijn vermoeden werd bevestigd; de Efteling was overduidelijk goed vertegenwoordigd in deze La Place.

De gedekte tafels voor de kids zagen er prachtig uit; wat een werk hadden ze er van gemaakt !

Roodkapje introduceerde de beide directeuren van zowel La Place als de Efteling; zij gingen het Grote Nieuws brengen.

Zij waren zeer verheugd te mogen melden dat La Place en de Efellng een samenwerking waren aangegaan. In iedere La pLace zou voortaan het Smulmenu te verkrijgen zijn, er komen Efteling Speelhoeken in de La Places en er komt in de Efteling een La Place .

laplace4 - De Efteling en La Place komen samen met het smulmenu!

Het smulmenu

Het Smulmenu bestaat uit rauwkost, een broodje met ham of kruidenkaas, een broodje hamburger, een smoothie en uiteraard een verrassing.

Het Smulmenu kost €4,95. De reden tot de samenwerking was, onder andere, dat zij de kids een gezonde maaltijd wilden aanbieden. Ze willen de kleine gasten verwennen en goed voor hen zorgen. En dat is uiteraard een geweldig uitgangspunt. De smaak was geweldig trouwens; ik mocht alles op eten van Leff.

En toch; viel ik niet van mn stoel van overweldiging door deze lancering. Terwijl gezondheid mijn leven is; mijn werk, mijn passie en waar ik me heel hard voor maak. Ik voelde het niet. Ik zegde rauwkost onaangeroerd blijven staan op vrijwel alle borden, de kids keken wat teleurgesteld naar het speeltje en pas toen de broodjes hamburger werden uitgedeeld gingen ze op het puntje van hun stoel zitten.

Ben ik nu negatief? Nee. Dat is in ieder geval niet mijn bedoeling. Ik bewonder en waardeer de inzet enorm! Ik wil ook graag dat iedereen zich hard maakt voor de gezondheid van kids.

Echter, wanneer ik naar mijzelf kijk, vraag ik me af of ik echt altijd mn kids rauwkost en ‘gezondheid labels’ onder hun neus moet schuiven.

Mijn aanpak is de volgende; in huis eten wij 85% gezond. 15% eten wij rommel. Omdat we ook daar heel gelukkig van worden.

Ik heb nooit snoep in huis; er gaan dus weinig ‘onnodige’ calorie ongemerkt naar binnen.

Wanneer wij een dagje uit zijn (naar de Efteling, La Place,dagje stadten etc; het moment dat het Smulmenu te sprake zou kunnen komen), wil ik mijn kids laten kiezen wat zij willen. En ik durf mijn beide handen in het vuur te steken voor het feit dat mijn beide kids geen Smulmenu zullen kiezen dan.

Maar nogmaals; ik juich iedere poging tot bewustwording enorm toe !! Gezondheid is onwijs van belang; zeker ook voor kids. Laat hen bewust worden van wat zij eten. Maar leer hen ook dat het leven bestaat uit balans.

laplace1 - De Efteling en La Place komen samen met het smulmenu!

Het leukste kinderfeest

Na de lunch was er ‘Het Leukste Kinderfeest’. Schminken, disco met Pardoes, suikerspinnen, en de opening van de eerste Efteling speelhoek. Alles was echt heel erg goed verzorgd: hulde voor de organisatie.

Leff voelde zich echt wel wat te oud voor alle activiteiten en daar kon ik hem alleen maar gelijk in geven.

Ik werd dus al snel herinnerd aan mijn belofte; we moesten naar huis.

We werden bedankt voor onze komst met een geweldige goodiebag met heel lekkere producten van La Place; nooit geweten dat zij Hazelnootpasta verkopen die lekkerder is dan die van Nutella !! En dat, lieve mensen, is inderdaad Groot Nieuws ! 😉

Ik heb genoten van de middag en mag zelfs nog uitkijken naar een dagje Efteling. En omdat ik de rotste niet ben, ga ik toch mn best doen dat Smulmenu aan te smeren aan mn kids…….

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love