Close
De einde dag vers aanbieding

De einde dag vers aanbieding: zo loop je hem niet mis!

Zo mensen wat waren de boodschappen weer duur vandaag! Echt bezuinigen wordt lastig want vaak ga je al voor de laatste prijs. Leuk om in de gaten te houden zijn de einde dag vers aanbiedingen.

Einde dag vers aanbieding op de markt

Het is sowieso nog steeds voordeliger om op de markt je verse producten te halen. Einde van de dag is het helemaal bonus met hun einde dag vers aanbiedingen. Bij de groenteman 3 dozen aardbeien voor 2€ of een kilo paprika voor 1€ zijn geen rare prijzen. Afspoelen, snijden en in vers zakjes bewaren voor een andere dag, of meteen eten. Wij doen regelmatig allerlei fruit bij elkaar en je hebt zo kant en klare smoothie zakjes, of je doet ze in de yoghurt en geeft het mee naar school. Ook de visboer geeft praktisch zijn laatste bakjes kibbeling weg. Ik moet wel zeggen dat er op de markt vaak over de hele dag al fijne aanbiedingen zijn zodat het einde dag al allemaal op kan zijn!

De supermarkt

Op het moment ben ik niet de grootste supermarkt fan omdat ze de prijzen extra opdrijven terwijl de wereld al zo zwaar heeft. Het personeel staat er over te werken voor een hongerloontje en ook de boeren worden voor onmogelijke regels (elke appel exact hetzelfde iemand?) en prijzen gezet. Maar helaas is er geen ontkomen aan.
Einde van de dag, vaak het laatste uur gaat er zo een 35% van de vers prijzen af. Ook bij de HEMA hebben ze einde dag een fikse einde dag vers aanbiedingen. Bij de AH heb je ook de hamster dagen, daarbovenop heb je ook de einde dag vers aanbiedingen. Prima dagen om dus letterlijk te hamsteren.

TooGoodToGo app

Het heeft even geduurd voor ik dit snapte, maar eigenlijk is het een prima concept. Helemaal nu er wat meer bedrijven meedoen in Ede. Met het oog op dit blog heb ik mijn afstand even uitgebreid, en dan zie je dat in de grotere steden nog veel meer te krijgen is. Hotels waar je het ontbijt kunt ophalen, Dunkin Donuts, Starbucks maar natuurlijk ook de lokale bakker, groenteman of Supermarkt. Zo krijg je vaak een flinke box nog onder de 5€. Het is wel een verrassing wat er in zit en ze zullen niet allemaal geweldig zijn, maar ik had het er net over bij de bakker en die vertelden dat ze er wel een beetje wat leuks van maken. Een extra gebakje, wat chocola of lekkere broodjes zijn geen uitzondering. Ik bedacht mij dat er bij ons best veel brood doorheen gaat in een week, maar dat we het met zo een box eigenlijk wel zouden redden. Dat scheelt best wel wat. Het is even tricky want je moet wel echt net op tijd in de app zitten, maar als je op tijd bent is het extra leuk natuurlijk.

einde dag vers aanbieding

Natuurlijk zijn deze tips alleen handig vaak met een extra of een grote vriezer. Je zou ook:

  • groente op zuur kunnen zetten,
  • jam kunnen maken van fruit,
  • vlees marineren (blijft het net wat langer goed),
  • vast koken en in bakjes bewaren in de koelkast (lekker snel met koken zo)
  • In de winter als het vriest in een koelbox in de tuin of op balkon zetten
  • Sapjes maken van het fruit

Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips! Lees ook vooral onze supermarkt vergelijking!


About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang