De goede voornemens van 2022

Het einde van het jaar is alweer bijna in zicht en dat betekent dat 2022 voor de deur staat. Ondanks alles lijkt het jaar omgevlogen te zijn als je het ons vraagt. Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens, want hoe afgezaagd dat dat soms ook klinkt, een nieuw jaar kan een nieuwe start betekenen. Hoe vaak komt het namelijk voor dat mensen door het jaar heen iets willen bereiken maar het steeds uitstellen? 1 januari is dan een perfecte startdatum! Wij zijn uiteraard benieuwd naar jouw goede voornemens en delen die van ons hierbij.Afvallen

Afvallen doen we samen

Tja, hoe we het wenden of keren…de laatste twee jaren zijn er bij velen van ons toch wel wat kilootjes bijgekomen. Waar dat precies aan ligt is natuurlijk voor iedereen anders en mocht je daar tevreden mee zijn is dat natuurlijk helemaal oke. Om het patroon te doorbreken kun je vanaf 1 januari (mag altijd eerder)aan de slag om wat kilo’s te verliezen.

Dit kun je bijvoorbeeld doen d.m.v. afvallen met shakes. Deze manier is soms vrij ingrijpend, maar je wint er heel veel mee. Met de juiste producten is het ook lekker en hou je het goed vol. Ga ook meteen voor een gezonde leefstijl, maar daar zometeen meer over 😉

Gezonder leven

Stoppen met roken, meer bewegen en beter eten. Dit zijn dingen die we allemaal willen, maar die soms ook best moeilijk zijn. We zitten vaak vastgeroest in een bepaald patroon en om dat te doorbreken moet je sterk in je schoenen staan.

Wil je meer gaan bewegen? Zoek dan een sportmaatje. Zo heb je altijd een stok achter de deur, ook wanneer je even geen zin hebt.

Wil je liever alleen maar weet je niet hoe te beginnen? Lees dan Beginnen met wandelen voor de gezondheid doe je zo! of wat dacht je van Waarom je begint met krachttrainen na je 40ste?

Wil je beter eten? Maak dan wekelijks een eetschema en doe eenmaal per week de boodschappen hiervoor. Zo hoef je maar één keer naar de winkel en heb je alles in huis. Impuls aankopen (in de supermarkt betekent dit vaak ongezond eten) worden hierbij vermeden. Als je wilt stoppen met roken moedigen we dat natuurlijk allemaal aan. Moeilijk is het wel, maar wist je dat er speciale programma’s zijn waarbij je je kunt aansluiten en die je hiermee helpen? Zeker doen!

Meer genieten en een stukje selfcare

Tot slot meer genieten. Geniet jij al genoeg? Het mooie van genieten is dat je het kunt leren. Dat betekent dat iedereen het kan! Genieten hoeft overigens geen geld te kosten, want probeer deze mooie momentjes te zoeken in de simpelste dingen. Bijvoorbeeld: jouw mooie kerstboom die weer staat te pronken, een mooie zonsondergang, lampjes die buiten schitteren en het bewust samenzijn met jouw familie.

Selfcare is ook 10x belangrijker dan je denkt. Je vind hier op de site genoeg tips. Denk aan een dagje sauna, je koffie rustig drinken of eindelijk een aflevering van je favoriete serie kijken met een peppermint hot chocolate ❤️Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like