Close

De jeansshorts

Zoals je nu wel weet ben ik best wel fan van kleding wat makkelijk te combineren is, wat lekker zit en wat ook leuk staat. Zo ook de jeansshorts. Ik heb eindelijk een wat langer model gevonden!

Zoals je kon lezen in een eerder blog over de jeans shorts was ik van mening dat ik eerst 10 kilo moest af vallen. Voor de jeans die ik zou willen is dat ook zeker zo, maar nu vond ik een heel leuk, en wat langer paar bij Jeroen Beekman.

shorts
Deze shorts zijn van Object – By JeroenBeekman. Je kunt ze hoog optrekken waardoor ze wat korter lijken, en je een buikje prima kunt bedekken. Maar je kunt ze ook laag dragen met een leuk shirtje erop. In de herfst zijn ze ideaal met een dikke maillot, kisten en een wollen trui. Je kunt ze ook met een blazer en ballerina’s dragen voor een wat zakelijkere look.
shorts
Natuurlijk kun je de shorts ook lekker casual dragen met een t-shirt zoals ik dat hier heb. Ik had eigenlijk fashion foto’s hiervoor geschoten, maar ik vind deze eigenlijk gewoon leuker. Lekker relaxed, onderweg naar het strand!
shirt
Het shirtje is van Who’s that girl, ik vond het motiefje een beetje Monet schilderij, leuk voor een grappig accent.
shorts
De zonnenbril is van Polette.com en de slippers zijn Havaianas. Ik draag in de zomer standaard Havaianas, zijn voor mij echt de fijnste slippers. De auto is van een kennis van ons, en de meiden zijn van mij. Jamie is mijn neefje, die heerlijk met zijn ouders en broer nu op Ibiza woont!

Ik moet dus terugkomen op mijn mening dat alleen slanke vrouwen een jeansshort aan kan. Ik kreeg er best veel boze mails over toen, en wilde er niet aan geloven. Maar bij deze krijgen jullie allemaal gelijk. Ik moet er gewoon nog aan wennen denk ik.

Wat vind jij van de shorts? En hoe zou jij ze combineren?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “De jeansshorts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang