jul en julia zomerweken
Mama,  Op reis

De Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

Wij zijn er weer! Zoals je wel hebt kunnen lezen al, vinden wij het hartstikke leuk bij de Julianatoren. Nu zijn er de Jul en Julia zomerweken, en die mag je niet missen!

Jul en Julia zomerweken

Ik vind het altijd leuk als een pretpark iets extra’s doet tijdens de vakanties. Maakt het even wat specialer. Zo had Toverland een hele nieuwe attractie en veel water waar je mee kon spelen bijvoorbeeld. Bij Hellendoorn is er een nieuw peuter gedeelte geopend. En bij de Julianatoren zijn er dus de Jul en Julia zomerweken. 

IMG 20180729 230033 921 - De Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

Jul & Julia Zomerweken
Kom deze zomer naar de ‘Jul & Julia Zomerweken’ in Kinderpretpark Julianatoren! Van maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Ga limbodansen met meneer Kaasgaaf en swing mee met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. Julia neemt je mee op een wonderlijke reis naar Thailand tijdens haar Thai Toko Show. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero. Julianatoren, te gek!

IMG 20180729 230033 923 - De Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

Wat een plezier bij de Jul en Julia zomerweken!

Kijk ik zal heel eerlijk zijn dat het voor Keira (12) gewoon minder leuk is dan voor Miya (4 en een halluffff). Maar ook zij had de grootste lol. Zij ging in de achtbaan een paar keer, en in die hamburgers die ronddraaien over zijn kop. Ze was niet eens misselijk na 6x ofzo. 

IMG 20180729 230033 919 - De Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

Miya is niet zo heel erg van de attracties, ze gaat misschien een keer van de glijbaan ergens of op een trampoline. Maar ze vind zelfs de treintjes spannend zeg maar. Wel vind ze de sfeer erg leuk, en komt zij vooral voor de shows naar de Julianatoren. Ze verheugd zich dan enorm om Julia te zien. Zij stond dus heerlijk te dansen bij de Mexicaanse show, en lief als haar zus is danste die vrolijk mee. 

Ga jij ook deze zomer naar de Julianatoren? Het is echt een aanrader voor de allerkleinsten tot een jaar of 10. 

Jul en Julia zomerweken bij de Julianatoren - De Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - De Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Geef een reactie