De Julianatoren: leukste pretpark met kleine kinderen

De Julianatoren staat hoog boven aan mijn lijstje van leukste pretparken met kleine kinderen. Het is overzichtelijk, niet te groot, en super gemoedelijk!

Heel eerlijk ben ik geen fan van pretparken. Ze zijn zo enorm groot en je wilt dan alles zien en doen maar overal staan lange rijen, er gebeurt van alles en einde van de dag is iedereen uitgeput en heb je nog de helft gezien. Daarnaast zijn ze vaak ook megaduur. De Julianatoren is dus heel anders. Het is best klein, je kunt makkelijk van de ene kant naar de andere kant lopen zonder 4x pauze.

De attracties zijn leuk voor de allerkleinsten tot een jaar of 12. Leuke bootjes in het water, treintjes door verschillende delen als bijvoorbeeld met dinosaurussen. Er zijn verschillende glijbanen en ook een leuke speeltuin met een picknick gedeelte. Daarnaast zijn er ook echt leuke shows in het theater maar ook erbuiten wordt er veel aan animatie gedaan. En dan moet er natuurlijk altijd een suikerspin gehaald worden bij het poppenhuisje (vinden wij). Je kunt er natuurlijk ook van alles eten!

Uiteraard zijn er ook een paar achtbanen. Geen zorgen het zijn geen cobra acties, het zijn korte ritjes en net spannend genoeg voor ook de jongere kinderen. In april 2022 is er een nieuwe achtbaan bij: de Texas Twister!

de julianatoren

Texas Twister

In de Texas Twister maak je een doldwaze rit over de prairie van Texas en geniet je van het adembenemende uitzicht op Mount Muismore. Jeroen Buter vertelt dat de Texas Twister een spinning coaster is waarbij het bovendeel van het wagentje roteert ten opzichte van het onderstel.

Een attractie vol beleving
“Afgelopen winter hebben we niet stilgezeten en zijn wij flink bezig geweest om de Texas Twister op tijd klaar te hebben. De Texas Twister is geheel gethematiseerd en vormt samen met de attracties de Paardenbaan, de Tollende Hoeden en de Wild West Express het themagebied Het Wilde Westen.  De Texas Twister is echt een hele mooie toevoeging aan het park”.


Nieuwe TV-serie Jul & Julia

Achter elke attractie in het park zit een avontuurlijk verhaal dat Meneer Kaasgaaf zelf beleefd heeft. “Ja, dus ook van deze nieuwe achtbaan” vertelt Jeroen Buter. “Deze zomer verschijnt er van dit avontuur een nieuwe serie van Jul & Julia genaamd ‘herrie op de prairie’. We zijn momenteel druk bezig met de opnamen voor deze nieuwe serie”.

YouTube-serie ‘Op weg naar de Texas Twister’

Van de totstandkoming van de ‘Texas Twister’ heeft het pretpark een 3-delige YouTube-serie gemaakt. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen over het ontwerp, de bouw, de afwerking en zie je unieke beelden. “De derde aflevering verschijnt vrijdag 22 april op het Julianatoren YouTube-kanaal en onze website julianatoren.nl” aldus Jeroen Buter.

Mijn kleine Miya vond het nog wat spannend, dus wij zijn er niet in geweest helaas. Wel merken wij dat hoe vaker we ergens heen gaan, en ze iets ziet dat ze dan wel weer durft. En dat is helemaal prima want er is genoeg te doen!

Voor ons is de Julianatoren ook dichtbij en betaalbaar genoeg om vaker heen te gaan dit jaar. We genieten er elke keer weer van, en er is altijd wel iets nieuws te beleven, erg leuk!

Ben jij al bij de Julianatoren geweest?
Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like