Close
De basis van mooi haar

De kapsalon die verder kijkt dan mooi haar alleen

De kapsalon is een plek waar je regelmatig komt om een fris en verzorgd kapsel, mooi haar te behouden, of deze eens helemaal te veranderen. Hierdoor kun je een enorme boost krijgen als het gaat om zelfvertrouwen, en zul je lekkerder in je vel zitten. Echter is het ook belangrijk om buiten het uiterlijk van je kapsel, ook goed te zorgen voor het fundament, je hoofdhuid. Wanneer je hoofdhuid bijvoorbeeld bepaalde problemen heeft, kan je hier last van krijgen en kan het zelfs je haar beïnvloeden. Om mooi en verzorgd haar te hebben, en deze ook te behouden, kan het erg raadzaam zijn om naar een kapsalon te gaan die verder kijkt dan alleen je kapsel. 

De basis van mooi haar

Iedereen wil er natuurlijk mooi bijlopen en gezond haar hebben. Dit begint echter bij de basis, je hoofdhuid. Maar waarom is dit dan zo belangrijk? En welke negatieve effecten hebben de hoofdhuid dat niet gezond is? Doordat je hoofdhuid letterlijk het fundament is van je haar, is het belangrijk dat deze gezond is. Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot een heleboel problemen. Enkele van deze problemen kunnen zijn: haaruitval, erge jeuk, roos, en zelfs haar dat dunner wordt. Als dit dus niet stabiel is, zal de kans op mooi haar ook kleiner worden. 

Door de tijd heen zijn steeds meer kapsalons zich hier bewust van geworden. Hoewel er voorheen enkel naar het haar werd gekeken, kijken steeds meer kapsalons tegenwoordig ook naar het fundament, je hoofdhuid. Zo biedt marleneshairstylecentre diverse services aan op het gebied van hoofdhuid. Zo geven ze bij elk bezoek standaard een hoofdmassage, krijg je advies mee voor haar én huid, krijg je tips mee voor haarstyling wanneer je thuis bent, kun je hier ook terecht met specifieke hoofdhuidproblemen en krijg je garantie op het eindresultaat. Dit maakt kapsalon enkhuizen dan ook erg uniek, wat zorgt voor enorm veel positieve ervaringen bij klanten. 

de kapsalon die verder kijkt dan mooi haar

De werkwijze van een hoofdhuidanalyse

Om erachter te komen in welke staat jouw hoofdhuid is, wordt eerst een analyse gedaan. Hier worden geavanceerde technologieën voor gebruikt om te kunnen analyseren welke eventuele problemen je hoofdhuid heeft, of dat deze in een gezonde staat verkeert. Hiermee kan worden gedetecteerd of je hoofdhuid te droog is, te vettig, bepaalde irritaties, en in sommige gevallen zelfs bepaalde infecties. Vervolgens word je haar gereinigd door middel van diverse handelingen, en wordt er ook gekeken indien er problemen met de hoofdhuid zijn welke oplossingen hiervoor het beste zullen werken. 

lees ook De allermooiste krullen met de Wave Secret Air van Babyliss 

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang