Close
lalaloopsy poppen

De LaLaLoopsy fashionistas

Ze zijn er weer!! Nieuwe LaLaLoopsy’s! ik word hier heel blij van want heb echt een mini verzamelaartje hier thuis. En ok, eerlijk, ik vind het ook echt te schattige poppetjes. Iets waarmee ik als kind ook zou hebben gespeeld.

lalaloopsy1De LalaLoopsy Fashionistas

Over de schattige LaLaLoopsy’s heb ik al eens eerder geschreven, ze zijn echt een hit hier in huis met die grappige ogen. En wat er nu zo leuk is? Nou ik weet niet hoe het bij jouw meiden zit, maar die van mij willen ze graag verkleden. Maar dat kan dus niet bij de LaLaLoopsy’s, of beter gezegd, dat kon niet.

Nu dus wel!! Yay! Kijk je kunt het haar verwisselen, de kleding, de schoenen, en en er zitten zelfs accessoires bij om ze helemaal leuk te maken en naar eigen smaak. Dat is toch mega schattig? Vinden wij wel. De meiden zitten er dan ook weer lekker mee te spelen. Het is wel allemaal heel erg mini, dus hoe lang het duurt voordat het zoek raakt kan ik je niet zo snel vertellen (bij het live gaan van dit blog was het eerste setje schoenen al verdwenen….

lalaloopsy3De nieuwe LaLaLoopsy’s:

De Mini Lalaloopsy´s spelen dit voorjaar in op de veelbesproken fashion trend ‘mix and match’. Niet een gemakkelijke trend, maar wie het onder de knie heeft, steelt de show! Nieuw zijn de verwisselbare kledingstukken, accessoires en kapsels. Om het mixen en matchen goed onder de knie te krijgen, geven wij je vier tips om zelf de meest trendy pop van 2016 samen te stellen.
 • Color blocking – Felle kleuren mixen mag weer! Er is een ware revival van de jaren zeventig gaande, kleuren maken het modebeeld compleet.
 • Print mania – Strepen, bolletjes en andere prints kunnen gerust met elkaar gecombineerd worden. Het contrast van een drukke tribal print kan hand in hand gaan met simpele streepjes. Stem patronen op kleur met elkaar af en krijg prints that pop!
 • Vintage look – Neem eens een kijkje in de kast van je moeder. Een paar jaar geleden had je dit niet gedaan, maar wellicht liggen er nu vergeten schatten op je te wachten.
 • Stoer vs. Lief – Zachte pastelkleuren gaan perfect samen met stoere schoenen. De frisse zomerse look krijgt zo een lekker stoer randje.

 

Lees ook: De allerleukste (interactieve) poppen

Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

Disney Princess Tangled Koninklijk Aanzoek – poppensetje Rapunzel en Eugene winactie!

Mijn kleine poppenmeisje

Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

28 thoughts on “De LaLaLoopsy fashionistas

 1. Hoi wat leuk voor mijn dochtertje jill ik waag graag een kansje
  Ik heb het volgende gedaan
  Gedeeld op facebook Jessica Jill John Leidner
  Op pinterest yessica leidner
  en google+ yessicaleidner
  Twitter yessicakoot1

 2. Ik doe heel graag mee voor Eva en heb via de volgende social media gedeeld:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Pinterest: lindavanduren/
  Google+: lindaenbjorn

  groetjes Linda

 3. Wat een leuke actie. Dit zou mijn dochtertje Luna prachtig vinden

 4. mijn stiefdochter heeft pas gehoord dat ze over een paar maanden grote zus wordt.
  vanaf t moment dat ze t weet zorgt ze heel goed voor me.
  dus nu wil ik haar (7 jaar) dit graag cadeau doen als grote lalaloopsy fan

 5. Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje Lucie die dol is op lalaloopsy en ze bijna jarig zou een fantastisch cadeau zijn

 6. Heel erg leuk voor mijn dochtertje Sam, ik doe graag voor haar mee !!, zou ze prachtig vinden.

  Groetjes Anneliese

 7. Super gaaf mijn dochtertje zit al te hopen op deze geweldige prijs

 8. Wat leuk! Mijn jongste meisje zet net haar eerste stapjes aan de hand. Mijn oudste is echter al dol op poppen, fantasierijk spelen, knuffelen met haar zusje en vooral heel veel roze!!! Zij zou dit echt geweldig vinden! (Ook de blauwe met de ijsbeermuts trouwens :p )

 9. Wat een leuk speelgoed.
  Mijn kleindochtertje wordt in mei 4 jaar en zou dit een heel leuk cadeautje vinden.
  Voor haar waag ik een kansje.

 10. Ik zou graag mee willen doen voor mijn nichtje, ze is dol op poppen en poppetjes, dus zo’n mini LalaLoopsy zou zeker in de smaak vallen.

 11. Wat een superleuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn buurmeisje Sofina, die Lalaloopsy heel erg cool vind. Dan heeft haar pappa ook weer eventjes rust. 😉

 12. Ik ben geen klein meisje meer, maar ik ben wel een oppas van kleine meisjes en die zou ik enorm kunnen verrassen met zo’n leuk cadeautje! wie weet hihi 🙂

 13. Ik waag graag een kansje voor onze jongste dochter van 5 jaar!

 14. Wat leuk voor drie dochtertjes, ze hebben Cherie al en zouden blij zijn met meer jurkjes als aanvulling op de beautysalon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang