Meteen naar de inhoud

De legging.. of Megging | een legging voor mannen

IMG 6633 De legging.. of Megging | een legging voor mannen

De legging is een all time favorite voor vrouwen. Voor mannen is er nu dus de megging. Wat denk jij? Leggings voor mannen? Ja of nee?

megging

De megging, oftewel een legging voor mannen

Dat vrouwen elke dag leggings dragen weten we wel. Ze dragen het met jurken, als broeken (kan echt niet iedereen hebben, doe alsjeblieft niet), of bijvoorbeeld onder een lange wijde trui. Een look die ik nog wel kan waarderen. Zolang je die mooie vrouwenbenen er zo onder uit ziet komen kan het best sexy zijn zonder ordinair.

Hardlooptip #1;

Zoals jullie misschien weten beweeg ik me met enige regelmaat rennend door het lokale park. En sinds een maand of drie doe ik dat gehuld in een stijlvolle, zwarte legging. Om marketing redenen door de fabrikant running-tights genoemd.
Maar de running-tights zijn niks om voor je te schamen want los van het feit het lekker zit bevind je je als leggingdrager in goed gezelschap, ik denk daarbij aan Robin Hood, Freddy Mercury en Spiderman om zo maar eens drie te noemen.

Persoonlijk kan ik niet wachten op het moment dat de mannen variant van de legging, zeg maar megging, zijn intrede doet in het formele circuit en je dit gemakkelijk zittende stukje textiel ook naar je werk aan kan.

Maar het is me opgevallen dat een deel van de amateur atleten in het park de megging niet dragen zoals de megging is bedoeld. Om een of andere reden dragen ze er een knielange wijd zittende sportbroek overheen. ….Heren, nog los van het feit dat dit slecht is voor de warmteafvoer en de aerodynamica is de megging natuurlijk in de eerste plaats keistrak omdat je klok – en – hamer-spel er dan goed in uitkomt…. Anders kun je het hardlopen ook net zo goed laten zitten en van de zomer lekker met je dikke pens op het strand gaan zitten….!de megging legging voor mannen De legging.. of Megging | een legging voor mannen

 

Gastblog by MVDB