De legging.. of Megging | een legging voor mannen

De legging is een all time favorite voor vrouwen. Voor mannen is er nu dus de megging. Wat denk jij? Leggings voor mannen? Ja of nee?

megging

De megging, oftewel een legging voor mannen

Dat vrouwen elke dag leggings dragen weten we wel. Ze dragen het met jurken, als broeken (kan echt niet iedereen hebben, doe alsjeblieft niet), of bijvoorbeeld onder een lange wijde trui. Een look die ik nog wel kan waarderen. Zolang je die mooie vrouwenbenen er zo onder uit ziet komen kan het best sexy zijn zonder ordinair.

Hardlooptip #1;

Zoals jullie misschien weten beweeg ik me met enige regelmaat rennend door het lokale park. En sinds een maand of drie doe ik dat gehuld in een stijlvolle, zwarte legging. Om marketing redenen door de fabrikant running-tights genoemd.
Maar de running-tights zijn niks om voor je te schamen want los van het feit het lekker zit bevind je je als leggingdrager in goed gezelschap, ik denk daarbij aan Robin Hood, Freddy Mercury en Spiderman om zo maar eens drie te noemen.

Persoonlijk kan ik niet wachten op het moment dat de mannen variant van de legging, zeg maar megging, zijn intrede doet in het formele circuit en je dit gemakkelijk zittende stukje textiel ook naar je werk aan kan.

Maar het is me opgevallen dat een deel van de amateur atleten in het park de megging niet dragen zoals de megging is bedoeld. Om een of andere reden dragen ze er een knielange wijd zittende sportbroek overheen. ….Heren, nog los van het feit dat dit slecht is voor de warmteafvoer en de aerodynamica is de megging natuurlijk in de eerste plaats keistrak omdat je klok – en – hamer-spel er dan goed in uitkomt…. Anders kun je het hardlopen ook net zo goed laten zitten en van de zomer lekker met je dikke pens op het strand gaan zitten….!

 

Gastblog by MVDBVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like