Close

De magie van zwart behang in een klein huis

Als je uit het ouderlijk huis gaat en voor het eerst op jezelf gaat wonen, of misschien ben je iemand wiens kinderen allemaal het huis uit zijn en je nu kleiner wilt wonen. Je krijg dan dat vrije gevoel, om gewoon lekker nieuw te beginnen in een flat alleen voor jou. Het klinkt een beetje eenzaam, maar dat zal het zeker niet zijn als je flat er stijlvol, en chique, naar je eigen smaak en inzichten is ingericht.

Je krijgt een nieuwe frisse kijk op de wereld, als je nu jong of wat ouder bent, een nieuw begin in een nieuwe flat, die je zelf gaat inrichten, is een fantastisch gevoel. Tegenwoordig is inrichten een uitdaging, omdat er zoveel keus is, dat je er overweldigd van kan raken.
Maar als je wilt gaan voor chique Design behang, dan is zwart behang een categorie die je niet moet overslaan.

Zwart behang

 

Behang is de basis van de inrichting.

Bovendien is je behang een schouwspel van figuren en stijlen tegen de muur, waar het oog van je gasten meteen opvalt, als die uniek en stijlvol is. Bij zwart behang denken mensen al snel aan klein en kil, maar het kan juist heel groots en warm aandoen als je het combineert met de juiste accessoires en details.

Met zwart behang kun je alle kanten uit vanwege de neutrale eigenschap, immers, alles past bij zwart. Laat niets je tegenhouden om je eigen smaak tot uiting te laten komen bij het kiezen van je behang. Laat je appartement je eigen karakter uitstralen, zodat je waar je ook gaat, er elke dag naar uitkijkt om thuis te zijn.

Je kunt ook gerust een zwart interieur uitkiezen, waar je al lang van droomde, maar het niet durfde omdat je rekening moest houden met verschillende opinies van je huisgenoten. De kunstzinnige zullen misschien kiezen voor een Grafisch behang, of een heel Luxe behang. Je kunt je fantasie de vrije loop laten, en naar hartenlust werken naar een unieke stijl met verschillende combinaties, en thema’s van behang.

Eindelijk je eigen plek, ga los!

Zwart behang


Lees ook:

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang