Een tijdje terug heb ik met een aantal mamabloggers een cadeau swap gedaan. De bedoeling hiervan was om elkaar gewoon iets leuks te geven voor de feestdagen.

Ik werd getrokken door Frederique van http://www.srsck.com/, ik vind dat zo een leuk initiatief hoe zij met haar kinderen samen een blog heeft, die moet je echt even doorspitten hoor!

De mama kerst cadeau swap

We hebben besloten de cadeautjes tussen Kerst en Sinterklaas te openen, dus bij deze. Ik vind het best heel spannend, iets kopen voor iemand die je dus eigenlijk niet kent, aan de hand van een paar steekwoorden. Ik had zelf dus enorm geluk, want ik kreeg een enorm pakket wat echt zo prachtig was ingepakt!

Alle pakjes waren verpakt in een pagina uit een museum boek/ tijdschrift. Ik heb de meeste die nog heel waren goed bewaard want ze waren echt al een cadeau op zichzelf. Ook de doos was prachtig geïllustreerd. Het is een cadeautje om toch wat moeite voor elkaar te doen, om echt even de tijd voor een praktisch vreemde te nemen. Dat maakt het extra leuk. Dat is ook mijn tip voor deze feestdagen, maak wat extra’s van de verpakking, doe er een briefje bij of doe een leuke kerst DIY samen.

Hieronder zie je wat ik heb gehad:

Ik zou het dus zo weer doen, ik vond het echt een heel erg leuk en sociaal initiatief van de mamabloggers!

Volgend jaar weer?

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love