Close
de mode van zomer 2023

De mode van zomer 2023: de maxi rok en jurk!

De mode van zomer 2023 is vrouwelijker dan ooit! We dragen flowy maxi rokken en jurken, mooie badpakken en ook de jaren 90 trend zet nog even door.

De maxi rokken en jurken zijn al jarenlang een populair kledingstuk onder vrouwen van alle maten. Deze lange rokken en jurken zijn niet alleen comfortabel om te dragen, maar ze zijn ook nog eens ontzettend stijlvol. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een dagje uit of een chique jurk voor een feestje, er is altijd wel een maxi rok of jurk die bij jou past.

Voordelen van de maxi rok en jurk

Een van de voordelen van de maxi rok en jurk is dat ze een flatterend effect hebben op het lichaam. Door de lengte van de rok of jurk lijken je benen langer en slanker. Bovendien creëert de wijde vorm van de rok of jurk een mooi silhouet en verbergt het eventuele probleemgebieden zoals de buik of heupen.

Een andere reden waarom de maxi rok en jurk zo populair zijn, is omdat ze geschikt zijn voor alle seizoenen. In de zomer kun je ze dragen met een paar sandalen en een leuke top, terwijl je in de winter een paar laarzen en een warme trui erop kunt dragen. Het is dus een veelzijdig kledingstuk dat je het hele jaar door kunt dragen. Bij OTTO heb je een hele ruime keuze zodat je kunt kiezen uit verschillende stijlen.

Badpakken voor alle maten

Een badpak is een ander kledingstuk dat vaak wordt geassocieerd met onzekerheden over het lichaam. Maar bij de mode van zomer 2023 hoort het badpak. Er zijn tal van verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar, van klassieke badpakken tot trendy cut-out badpakken.

Het belangrijkste bij het kiezen van een badpak is dat je je comfortabel voelt. Kies een badpak dat past bij jouw lichaamstype en waarin je jezelf zelfverzekerd voelt. De hoge cut out geeft langere benen, de lagere modellen geven een wat meer een curvy figuur. Je kunt ze zelfs met een mouwtje en een pijpje krijgen voor een betere bescherming tegen de zon.

mode van zomer 2023 met veel mexi rokken en jurken

De mode van zomer 2023

Nu we het hebben gehad over de maxi rok, jurk en badpak, is het tijd om vooruit te kijken naar de mode van zomer 2023. Wat kunnen we verwachten op het gebied van mode voor vrouwen?

Duurzame mode

Een trend die we steeds meer zien opkomen, is duurzame mode. Steeds meer vrouwen zijn zich bewust van de impact van de mode-industrie op het milieu en kiezen daarom voor duurzame en ethisch verantwoorde kleding. Dit betekent dat we in de mode van zomer 2023 waarschijnlijk meer duurzame materialen en productiemethoden zullen zien.

De terugkeer van de jaren 90

Een andere trend die we kunnen verwachten, is de terugkeer van de jaren ’90. Denk aan crop tops, wijde broeken en oversized blazers. Ook neonkleuren en tie-dye zullen weer helemaal in zijn. Check vooral even de OTTO voor leuke combinaties.

Less is more

Tot slot zullen we in de zomer van 2023 waarschijnlijk meer zien van de ‘less is more’ trend. Dit betekent dat we minimalistische en tijdloze kleding zullen zien die geschikt is voor elke gelegenheid. Denk aan simpele jurken, jumpsuits en shorts in neutrale kleuren zoals beige, zwart en wit.

maxi jurken in de zomer van 2023

Conclusie

Of je nu een maxi rok, jurk of badpak draagt, het belangrijkste is dat je jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelt. Er is een kledingstuk voor elke vrouw, ongeacht haar maat. En als we vooruitkijken naar de zomer mode van 2023, kunnen we ons verheugen op duurzame mode, jaren ’90 invloeden en minimalistische kleding. Maar het allerbelangrijkste blijft dat je draagt waar je jezelf goed in voelt.

About Ailana

Externe bloggers van PinkPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang