Close
nieuwe crèmes van Louis Widmer

De oudere huid verwennen met de nieuwe crèmes van Louis Widmer

Tijdens de menopauze heeft de huid nogal wat te verduren. Ik was dan ook erg blij dat ik de nieuwe crèmes van Louis Widmer voor de oudere huid kon gaan proberen.

De fijne nachtcrème

1 Van de twee nieuwe crèmes van Louis Widmer is de nachtcrème. Deze nachtcrème met biostimulatorencomplex met negen aminozuren geeft je huid een boost, hydrateert snel en bevordert vitaliteit en collageensynthese. Geen tovertrucs hier, alleen ingrediënten die de barrièrefunctie van je huid versterken.

Hyaluronzuur, in twee varianten, werkt als een vochtinbrengende kampioen. De ene stimuleert collageensynthese, waardoor je huid strakker en jeugdiger aanvoelt, terwijl de andere een beschermend laagje achterlaat.

Laten we ook de ondersteunende stoffen niet vergeten: Vitamine E, Jojobaolie, Ceramiden, Panthenol en Phytosqualaan. Samen zorgen ze ervoor dat je huid niet alleen de menopauze doorstaat, maar ook wordt verzorgd en verzacht.

De oudere huid verwennen met de nieuwe crèmes van Louis Widmer

De oogomtrekgel: Frisse Blik in een Tube!

Het Biostimulatorencomplex en Eye’FectiveTM, een mix van Arabische jasmijn en meidoorn, verbeteren de microcirculatie, verminderen donkere kringen en laten kraaienpootjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. CityGuard+ komt dan als laatste, met zeewater en om de huid rond je ogen te verstevigen, wallen te verminderen en rimpels glad te strijken.

En de ondersteunende ingrediënten? Ze zijn er nog steeds, klaar om je ogen te laten stralen. Vitamine E, Hyaluronzuur, Vitamine A, Panthenol en 18-Beta-Glycyrrhetinezuur – een ensemble dat zorgt voor een stralende menopauze.

De nieuwe crèmes van Louis Widmer

De nieuwe crèmes van Louis Widmer zijn zacht en fijn op de huid. Geen trekkerige huid meer, en ook de kringen lijken een stuk minder. Vooral de kringen zat ik echt mee. Ik heb echt donkerblauwe kringen namelijk alsof er dagelijks op geslagen wordt. Ik ben dan ook echt standaard op zoek naar iets wat werkt. Al is het maar een beetje toch! De oogomtrekgel is dus echt een aanrader!

bestel hier de nieuwe crèmes van Louis Widmer! Op Vindt hier alle crèmes van Louis Widmer!

Dus dames, laat die menopauze niet in de weg staan van je stralende zelf. Louis Widmer heeft de perfecte ingrediënten voor jouw huidverzorging!

lees ook Tips bij een oudere huid en haar: tried & tested

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang