Close
boots No7Menopause skincare voor de vrouw in de overgang. Met oestrogeen en collageen

Stralend door de Overgang: Ontdek Boots No7 Menopause

Tromgeroffel, alsjeblieft – de nieuwe Boots No7 Menopause Lijn is gearriveerd!

De overgang!

De overgang: een fase waar we als vrouwen allemaal doorheen gaan, maar waarvan de effecten ons soms kunnen verrassen. 

Gelukkig hebben onze vrienden bij No7, een super fijn Brits huidverzorgingsmerk, goed opgelet en iets speciaals voor ons in petto. 

Tijdens de menopauze verandert ons lichaam op manieren die we misschien niet volledig begrijpen. No7 heeft heeft niet alleen een verzorgingslijn gecreëerd, maar ook een bron van empowerment voor ons allemaal. Want laten we eerlijk zijn, dames, we verdienen het om te stralen en te bloeien, ongeacht onze leeftijd!

boots No7Menopause skincare voor de vrouw in de overgang. Met Collageen en oestrogeen.

De Boots No7 Menopause Skincare

De Boots No7 Menopause skincare omvat een reeks producten die zich richten op onze unieke behoeften. Bijzonder is dat deze serie is gemaakt in samenwerking met vrouwen in de overgang. Zo wisten ze precies wat er nodig is en belangrijk voor de vrouw. Ook heeft het een unieke werking op de oestrogeen en de collageen, dat hierdoor verbetert. Dit zijn mijn 3 favoriete producten:

Het Boots No7 Menopause Serum

Ontwikkeld met inzichten van meer dan zevenduizend vrouwen in de menopauze, is als een magisch toverdrankje. Het vermindert de zichtbaarheid van rimpels en laat onze huid er steviger, stralender en beter gehydrateerd uitzien. Alsof we een geheime fontein van jeugd hebben ontdekt!

Boots No7 Menopause Protect and Hydrate Day Cream. 

Deze crème is als een zachte omhelzing voor onze huid, vooral wanneer dehydratatie een ongenode gast wordt naarmate de jaren verstrijken. Ontwikkeld in samenwerking met zowel vrouwen in de menopauze als dermatologen, is dit niet zomaar een crème – het is als een symfonie van hydratatie en bescherming, met een vleugje SPF 30 om onze huid te beschermen tegen die ondeugende zonnestralen.

De Bots No7 Menopause Skincare Firm & Bright Eye Cream

Deze crème is als een verkwikkende ochtendwandeling voor onze vermoeide ogen. De collageenproductie mag dan afnemen en onze nachtrust een beetje schaars worden, maar No7 heeft ons gedekt. 

Donkere kringen, fijne lijntjes – ze vervagen als sneeuw voor de zon met deze toverstaf van een oogcrème. De metalen rollerbal-applicator zorgt voor een verfrissende sensatie en doet wonderen om zwelling tegen te gaan. Hallo, stralende ogen!

Dus, lieve lezeressen, terwijl we deze nieuwe levensfase omarmen, laten we niet vergeten dat we recht hebben op zelfzorg en verwennen. Dankzij No7 Menopause kunnen we met opgeheven hoofd en stralende huid de wereld tegemoet treden. Laten we de overgang omarmen en er als de krachtige, prachtige vrouwen uitzien en voelen die we zijn!

Lees vooral ook: Eindelijk wat liefde voor mijn FUPA! of Het ontstekingsremmend dieet voor een prachtige huid

About Ailana

Externe bloggers van PinkPress

1 thought on “Stralend door de Overgang: Ontdek Boots No7 Menopause

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang