Close

De perfecte meubels voor in je badkamer

Rommel hoort niet thuis in een badkamer. Een badkamer is namelijk de ideale plek om tot rust te komen en rommel verstoort deze rust. Zorg daarom voor voldoende opbergruimte. Wil je weten hoe je de perfecte badkamermeubels vindt? Lees dan gauw verder en ontdek alles over de verschillende soorten meubels.

Waar je op moet letten wanneer je nieuwe meubels aanschaft. Kies je bijvoorbeeld voor een wastafelmeubel met waskom of wastafel.

Badkamermeubels met voldoende opbergruimte

Badkamermeubels zijn zowel praktisch als stijlvol. Wastafelmeubels werken alle leidingen netjes weg en daarnaast kun je er spullen zoals handdoeken en toiletartikelen in kwijt. Het is daarom raadzaam om een wastafelmeubel te kiezen met voldoende opbergruimte. Woon je met een gezin? Kies dan voor een extra breed badkamermeubel, zodat alle gezinsleden hun spullen hierin kwijt kunnen. Woon je alleen? Dan is een kleiner badkamermeubel waarschijnlijk voldoende.

Naast een wastafelmeubel kun je kiezen voor een kolomkast. Kolomkasten zijn zowel verkrijgbaar in enkele varianten als dubbele varianten. Welke je het beste kunt kiezen is afhankelijk van de grootte van je badkamer en de hoeveelheid spullen die je erin kwijt wil.

Creëer meer ruimte met zwevende badmeubels

Wie een kleine badkamer heeft, kan het beste kiezen voor zwevende meubels. Deze badkamermeubels bevestig je aan de muur, waarbij de vloer helemaal vrij blijft. Hierdoor lijkt een kleine badkamer optisch groter en kun je overal goed schoonmaken.

Ook wanneer je een ruime badkamer hebt, kun je kiezen voor zwevende meubels. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat de ruimte optisch groter lijkt, het zorgt ook nog eens voor een moderne en luxe uitstraling in je badkamer.

Waar moet je op letten?

Allereerst is het van belang dat de meubels goed in de badkamer passen. Meet de meubels daarom goed in, voor je op zoek gaat naar nieuwe meubels. Kies vervolgens het materiaal van de nieuwe meubels. Denk hierbij aan materialen zoals MDF, hout of solid surface.

Als laatste is het belangrijk dat de badkamermeubels goed bij de stijl van je badkamer passen. Heb je een zwarte badkamer? Kies dan voor zwarte of grijze badmeubels. Wie liever iets meer kleurcontrast heeft, kiest voor hout of een lichte tint.  

Een wastafel met waskommen of wastafels

Bij Tegeldepot kun je kiezen uit wastafelmeubels met wastafel of met waskommen. Een wastafel heeft meestal hoekige vormen en strakke lijnen. Dit zorgt voor een strakke uitstraling waardoor de wastafels uitstekend in een moderne of luxe badkamer passen. Wie kiest voor een wastafelmeubel met waskom, creëert een meer chique uitstraling.

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang