Close

De Soulstyling Club

Jullie hebben vorige keer zo ontzettend enthousiast gereageerd op de styling lessen van de dresscoach, dat ik het leuk vond om iets te doen met personal styling voor jezelf.

Karin Frenay is al 10 jaar een imago stylist en coach. Hierdoor weet zij precies wat iemand goed staat of juist niet. Ook ondersteunt zij je bij de items die je al hebt te combineren en op te ruimen bijvoorbeeld.

Zij vind je goede en slechte kanten en kijkt daarbij wat goed past, hierdoor kun jij weer zekerder en beter voor de dag komen. Voor sommigen van ons helemaal geen slecht idee. Natuurlijk is je eigen smaak het belangrijkst. Maar soms is wat hulp bij je eigen smaak te verfijnen wel gewenst. Helemaal als je bijvoorbeeld wilt solliciteren, een nieuwe look wilt, of juist helemaal niet lekker in je vel zit.

De Soulstyling Club geeft jou wekelijks een digitale persoonlijke les met allerlei tips en tricks. Ook kun je altijd terecht in de geheime Facebook groep waar je dan lid van word. 

Iedereen is mooi, natuurlijk mooi

In de Soulstyling Club wil ik je leren dat je ook als gewone vrouw, iedere dag mooi kan zijn.
Kleding is een expressie van wie jij bent. Het is je meest intieme omgeving en heeft grote invloed op hoe jij je voelt en hoe andere je zien.
Ik leer je de mogelijkheden die jij hebt; je schoonheid ontdekken en deze te laten zien.
Samen leren – Samen Mooi

Karin Frenay

De maand januari kun je gratis lid worden, en het een maand gratis uitproberen. Als je het interessant vind dan blijf je lid, en zo niet dan zit je nergens aan vast. Januari is altijd wel het moment dat iedereen met de beste voornemens begint, en de Soulstyling club kan er weer voor zorgen dat je ook aan de voornemens houd.

Meer over de Soulstyling Club vind je hier.
Leuke persoonlijke low budget styling tips geeft Karin hier

foto’s van modellen zijn van Shutterstock

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang