Close

De telefoon als mobiele coach bij het afvallen.

Iedereen streeft naar een goede gezondheid, en tegenwoordig is het ook voor een ieder mogelijk om dat te realiseren, met behulp van een mobiele coach die je persoonlijk kan begeleiden bij het afvallen en je  in top conditie zal brengen. Je personaliseert de apps en alles helemaal naar smaak en dat helpt echt. 

Er zijn vast delen van je lichaam die je wilt corrigeren, want ieder mens heeft wel iets dat ze willen veranderen omdat niemand volmaakt is.

Jij bent curvy en wilt natuurlijk ook gezond en fit door het leven gaan, en dat kun je doormiddel van een mobiele coach  die je een zodanige lifestyle zal helpen ontwikkelen dat je jouw doel van afvallen snel bereikt . 

 

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk een goede gezondheid om zoveel mogelijk van het leven te kunnen genieten. Het bereiken van je streeffiguur, of het versterken van je lichaam, moeten op lange termijn of blijvend zijn. Het is niet de bedoeling om als een jojo van het ene dieet naar het andere te wippen.

 

Je hoeft je curves niet verliezen, maar hier en daar wat minder vet zal je geen kwaad doen, en je curves beter tot hun recht doen komen. Buikvet verminderen geeft je niet alleen een betere figuur, maar is ook gezonder.
Mobiele coach

 

Jij bepaalt zelf hoeveel en waar je wilt afvallen, want curvy is beautiful, maar die curves accentueren door vet te verliezen op de juiste plekken, is een goed streven.
Ook bij bepaalde chronische ziektes als reuma kan wat gewicht verliezen de pijn verminderen als je net te zwaar bent. Sowieso helpen sterke spieren je botten met dragen, waardoor er minder druk staat op de botten en je wat soepeler door het leven kan. Erg belangrijk ook bij ouder worden! 

 

Een mobiele coach kan je deze doelen zonder veel gedoe helpen bereiken, met duidelijke tips, recepten, fitness oefeningen en adviezen, die je ongetwijfeld gezonder door het leven zullen doen gaan. 

 

Een mobiele coach is werkelijk een uitkomst voor iedereen die het moeilijk vind om deze stap alleen te moeten nemen. Je wordt dus niet alleen begeleid met voedingskeuzes, maar je krijgt ook de geestelijke ondersteuning en motivatie, om op het juiste pad te blijven. Mobiele apps zijn een grote aanrader voor vrouwen die gezond door het leven willen gaan, maar een personal trainer te duur vinden, of bijvoorbeeld toch nog een schaamtegevoel hebben, geen zin hebben om met andere mensen erover te praten, of gewoon omdat het lekker handig is. Belangrijkste is je kunt het natuurlijk helemaal voor jezelf personaliseren!

Mobiele coach

 

Wat heb je nodig voor een mobiele coach:

  1. Een goede telefoon hoeft niet duur te zijn! De Samsung A13 is redelijk budget vriendelijk terwijl hij niet echt onderdoet voor de duurdere versies.
  2. Bezuinig niet op een telefoonhoesje. Sta je dan op de sportschool en ligt je telefoon aan stukjes. Dus bestel gewoon je Samsung A13 hoesje of welke telefoon je ook hebt.
  3. Oortjes! Ik weet dat iedereen losgaat op de AirPods, maar ik heb de Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones bij GSMpunt besteld en oh wat zitten die fijn! Geluid is ook perfect.
  4. Lifesum is mijn favoriete app. Je houdt hierbij alles wat je eet en drinkt. Verbind het met je stappenteller en voer al je workouts in. Je ziet dan vanzelf wanneer en wat je teveel/te weinig eet. Zonder een dieet te volgen ben ik al 1.5kg kwijt in een week! Mocht je willen dan hebben ze ook een heel voedingsplan voor je, verschillende diëten en tips.
  5. Er zijn heel veel motivatie podcasts op Spotify. Zet er 1 op en ga een stuk lopen, of luister het tijdens het schoonmaken waardoor je vanzelf gemotiveerd wordt om wat extra te bewegen.
  6. Een sport app is ook fijn. Om workouts thuis te doen, buiten of op de sportschool. Heel handig om alles bij te houden en om te zien of je het goed doet.
  7. Niet geheel onbelangrijk is mentale begeleiding. Wist je dat je ook online therapie kunt krijgen? Gewoon verzekerd ook. Mocht de drempel te groot zijn om ergens heen te gaan.
  8. Hardlopen voor de beginner!
  9. Waarom zijn mobiele sport-apps de afgelopen jaren steeds populairder geworden?
  10. Waarom je begint met krachttrainen na je 40ste

Zo zie je dat die mobiel niet alleen slecht is, waar je minder op moet zitten. Het kan prima werken als mobiele coach!

Veel succes lieverd 🥰

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang